Görüş Bildir
Haberler
Giyim Zevkine Göre Ait Olduğun Dönemi Söylüyoruz!

etiket Giyim Zevkine Göre Ait Olduğun Dönemi Söylüyoruz!

Hepimizin giyim konusunda, az çok yerleşmiş bazı beğeni ve zevkleri var. Eski bir film izlerken şıklığa ve kıyafet detaylarına daldığımız da olur. Bu testte, 'Keşke o zaman yaşasaydım' dediğiniz dönemi tahmin ediyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Saç modellerinden biri seçecek olsan hangisi olurdu?

2. Bu takılardan hangisi?

3. Hangi ayakkabıyı tercih ederdin?

4. Hangi makyaj tarzı sence daha güzel?

5. Bu kombinlerden hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu şapkalardan hangisi?

7. Hangi kumaştan yapılan giysiler senin için daha kullanışlı?

1930'lar!

1930'lar!

Öncelikle sadelik diyenlerdensin! Dünyadaki ekonomik buhranın da etkisiyle giysilerde sadeliğin öne çıktığı moda döneminde yaşasan hiç de sırıtmazdın. Şapka senin için olmazsa olmaz aksesuarların başında geliyor, her kıyafetle kombinlemek için can atıyorsun. Küçük ve sade ancak şık takıları tercih etmen ince zevkini ortaya koyuyor!

1950'ler!

1950'ler!

Kalem eteklerden prenses yakalara kadar modaya damga vuran tarzın aşığısın! 2. Dünya Savaşı sonrası ortamda bir anda başlayan ekonomik büyüme ve artan tüketimle beraber yüzlerce yeni stil ortaya çıktı. neredeyse hiç görülmemiş bu kadar seçenek tam da sana hitap ediyor, bunların arasında seçim yapmanın zorluğunu da yaşıyorsun elbette. Tek ve baskın renkli elbiseler, adeta senin renkli ruhunun dışa yansıması. Biraz da maskülen giyim tarzına yakınsın!

1960'lar!

1960'lar!

Tek renk elbiseler dışında parçalı ve puantiyeli pantolo ve tişörtlerin hastasısın! Gösterişli kolyeleri yerine göre takmaktan asla geri durmuyorsun. Ayakkabılarla ilgili kısa topuklu ve mat renkleri tercih etmen senin ayrıcalığın. Hippie'lerin de etkisiyle saç modelini bir anda değiştirebilir ve taktir toplayabilirsin. Elbisede pahalılık değil ucuz ve kolay bulunabilirlik senin için öncelikli!

1970'ler!

1970'ler!

Yüksek bel ve İspanyol paça senin moda kutsalların arasında birinci sırada! Saten ya da polyester giysilerin de çok şık durabildiğini düşünüyorsun. En önemli detay senin için ayakkabı. Punk'lar kadar çılgın bir tarzın olmasa da onlardan esintiler taşıyan küçük detayları barındırmak serseri ruhunu okşuyor!

1980'ler!

1980'ler!

Kimine absürd gelen renk kombinleri senin için mükemmel uyumun göstergesi! Florasan renkler ve vatkalara aşıksın. Güneş gözlüğünde özgünlük arayışında değilsin ancak güneş gözlüğü olmazsa olmaz aksesuarların başında geliyor. Gündelik giyim tarzında ciddiyetten daha çok özgürlüğü ve rahatlığı çağrıştıran eşofman tarzı giysileri tercih ediyorsun. Apartman topuklar da senin imzan demek oluyor!

1990'lar!

1990'lar!

Tek kelimeyle moda beğenini özetleyecek olsan cevabı çok açıktır: kot! Pantolondan monta kadar bütün kıyafetlerin arasında en baskın kumaş türü kot oluyor. Saçlar permalı ya da açık, özgürce uçuşuyor. Büyük çerçeveli ve ağır gözlükler senin ayrılmaz parçan. Eskitme ya da yırtık kıyafetler içindeki asi ruhu simgeliyor!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
709
383
304
137
65
51
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bucky B

1930 ne abi?!? dedeme çözdürdüm 1990 çıktı

Asya

1950'ler en sevdigim dönem