Görüş Bildir
Haberler
Girişimcilik Testini Geçebilecek misin?

etiket Girişimcilik Testini Geçebilecek misin?

Bakalım sen hangi tip girişimcisin...

Aklına bir fikir geldi diyelim, bunu nereye yazarsın?

Planlı programlı mısındır?

Başarı neyle ölçülür?

Peki bir şirket kursaydın kurma sebebin ne olurdu?

Hangisi seni en iyi tanımlıyor?

Zor kararları nasıl alırsın?

Biri sana Tonla para verse bununla ne yaparsın?

Senin iş stratejinin temeli neye dayanır?

Ben daha çok...

Bir şeyi nasıl yapacağına emin olamıyorsan ne yaparsın?

Risk...

İşleri yürütme aşamasına gelindiğinde...

FIRSATÇI!

Seni gidi fırsatçı, maceracı girişimci seni…Bir ürün için doğru yer ve zamanın ne olduğunu bilme konusunda yeteneklisin. Biraz içgüdülerine fazla güveniyorsun ama bu seni iyi bir fırsat olarak gördüğün konuları derinlemesine araştırmaktan alıkoymuyor.

10.000USD’lik damatlıkla ortalıkta dolaşan, New York Times Meydanı’ndaki Coca Cola reklamına tankla atış yapan, Big Ben Saat Kulesini Airbus jetiyle titreten bir Richard Branson da neden sen olmayasın? Virgin Grubunun en dişli rakibi sen ol?

Ama önce ilham almaya Yeni Fikirler Yeni İşler Finaline gel, Brant Cooper’la tanış. Ayrıntılar aşağıda :)

ORTAYA KARIŞIK!

İhtiyaç belirince hemen başka bir alana geçmekten mutlu oluyorsun. Trendleri anlıyor ve bir ihtiyaçla ilgili ne yapılması gerekiyorsa yapıyorsun.

Tıpkı Amazon’un kurucusu Jeff Bezos gibi bir Wall Street bankacısı kadar hırslı, hayallerini gerçeğe dönüştürebilecek kadar kararlısın! Gerekirse bir garaja taşınır, eşten dosttan para toplar, yine de pes etmezsin. Peki tüm bunlara hazır mısın?

Bunun cevabını bulmadan önce ilham almaya Yeni Fikirler Yeni İşler Finaline gel, Brant Cooper’la tanış. Ayrıntılar aşağıda :)

YENİLİKÇİ!

YENİLİKÇİ!

Senin tutkun bir ürün veya hizmet geliştirmek! Senin için bir işi gerçekten yürütmek ve çekip çevirmektense fikirlerini hayata geçirebilmek daha önemli. Sen Mark Zuckerberg’in yakın gelecekteki rakibisin. Sen de onun gibi para içinde yüzeceksin, herkes peşinde koşacak, David Fincher şirketinin hikâyesini film yapmak için kapına gelecek.

Hayal kurmayı bırak da sen önce ilham almaya Yeni Fikirler Yeni İşler Finaline gel, Brant Cooper’la tanış. Ayrıntılar aşağıda :)

DÜNYAYI DEĞİŞTİREN!

DÜNYAYI DEĞİŞTİREN!

Özellikle Çevre, ekonomi, eğitim ve sağlık alanlarında etrafında ne olup bittiğini önemsiyorsun. Sen geleceğin Anita Roddick’sin.  Roddick İnsan hakları aktivistiydi, hayvan testlerine karşı çıktı ve Body Shop’u kurarak işinde her noktanın etik çerçevede yer almasını sağladı. 

Sen de onun gibi Dünyayı değiştirebilirim diyorsan; ilham almaya Yeni Fikirler Yeni İşler Finaline gel, Brant Cooper’la tanış. Ayrıntılar aşağıda :)

SERİ GİRİŞİMCİ!

SERİ GİRİŞİMCİ!

Esneksin ve sürekli bir sonraki muhteşem şeyi yakalamaya çalışıyorsun. Geçmiş hatalara saplanmıyorsun ve strese karşı toleransın yüksek. Senin Thomas Edison’dan fazlan var eksiğin yok. O 1093 patent aldıysa sen en az 1094 patent alırsın.

Ama sen önce ilham almaya Yeni Fikirler Yeni İşler Finaline gel, Brant Cooper’la tanış. Ayrıntılar aşağıda :)

WANTREPRENEUR(istemci girişimci)!

Bu isim yeterince ele veriyor aslında seni. Sen girişimci olma fikrini seviyorsun. Bir sürü fikrin var ama henüz fikirlerinden birini hayata geçirmek için gereken adımları atmamışsın.

“Bir şeye başlayıp başarısız olmaktan daha kötüsü, hiç başlamamaktır” demiş Seth Godin, ne de doğru söylemiş!

Başlamak için ilham almaya Yeni Fikirler Yeni İşler Finaline gel, Brant Cooper’la tanış. Ayrıntılar aşağıda :)

Silikon Vadisi'nin en fazla okunan yazarı Brant Cooper sizlere ilham vermek için Yeni Fikirler Yeni İşler 2015 Finali'nde

Silikon Vadisi'nin en fazla okunan yazarı Brant Cooper sizlere ilham vermek için Yeni Fikirler Yeni İşler 2015 Finali'nde

YFYİ Final Töreni  5 Aralık Cumartesi  Saat 09:00’da ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezinde.

Kayıt için tıkla!

Yoksa sen Brant Cooper’ı tanımıyor musun? Buradan bakabilirsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1222
385
311
151
129
118
6