Görüş Bildir
Haberler
Girişimci Dostu Bir Ön Muhasebe Programının 10 Özelliği!

Girişimci Dostu Bir Ön Muhasebe Programının 10 Özelliği!

Paraşüt
26.10.2015 - 14:54

Girişimcilik demek heyecan demek. Ön muhasebe deyince hemen heyecanın kaçmasın. Bu yolda en büyük yardımcın gelirine giderine sahip çıkabileceğin ön muhasebe programları. Hemen parasut.com’a girerek 1 aylık ücretsiz üyelik hesabı oluştur aşağıdaki online ön muhasebe programı güzelliklerinden faydalanmaya başla!.

1. İstediğin Yerde Ön Muhasebeye erişebilmeni sağlar!

1 haftalık tatilde bile aklın işte mi? Evde, ofiste, tatilde, teknede, istediğin yerde cari hesaplarına, faturalarına, gelirine giderine ulaş, hesabına her yerde hakim ol.

2. İstediğin zaman ön muhasebe olanağı sunar!

Gece uykunda ödemelerle ilgili bir soruyla mı uyandın? Hemen hesabına erişip işin aslını öğren, uykuna rahat rahat kaldığın yerden devam et.

3. Lisans ve donanım maliyeti yoktur! Gerçekten!

Tüm faturalar, maliyetler girişimcinin üstüne geliyor değil mi? Online ön muhasebe programlarında donanım yatırımı gereksinimi, kullanıcı bazında yüksek lisans bedelleri yok. Chrome, Safari, Firefox istediğin tarayıcından giriş yap, hemen kullanmaya başla! Hem de ilk ay ücretsiz!

4. Gelirini giderini kolaylıkla takip etmene yardımcı olur!

Gelir giderini öğrenmek için birilerine danışmak zorunda mı kalıyorsun? Hiç gerek yok, Paraşüt kullanırsan, istediğin an istediğin yerde gelir giderlerini kontrol edebilir, kimseye muhtaç olmazsın.

5. Harcamalarını bilinçli yapmana olanak sağlar!

Her zaman her istediğini alabilir misin? Belki hayır ama ne zaman nereye harcama yapabileceğini ancak planlıysan bilebilirsin. Gelir, giderini tutan bir ön muhasebe programı ne zaman gerçekten artıda olduğunu sana dürüstçe söyler.

6. Hiçbir zaman hazırlıksız yakalatmaz!

En güzel gider hangi giderdir? Tabii ki planlı olanı. Hiçbir ödemeye hazırlıksız yakalanma, ödemelerini önceden gör, defansını kur.

7. Gelirlerinin de ne zaman geleceğini bilmeni sağlar!

Peki ya paraların ne zaman geleceğini bilmekten güzel ne var? Giden ödemelerine hakimsin ama paranın ne zaman geleceğini bil ki tahsilatlarını zamanında yap.

8. Anlaşılır, hayat kurtaran raporlar sunar!

İşler büyüdüğünde kontrolü kaybetmekten mi korkuyorsun? Bırak işler büyüdükçe büyüsün, kolay raporlamalarla hesapların üzerinde hakimiyetin olsun.

9. Tüm verilerini güvenle saklar!

9. Tüm verilerini güvenle saklar!

Peki ya veriler kaybolursa? Kaybolmaz. Eğer Paraşüt’ü kullanıyorsan verilerin dünyanın en güvenli sunucularında saklanır, her gün yedeklenir, istediğin her an ulaşabil diye seni bekler.

10. Sizi anlayan derdinize derman süper bir ekibe sahiptir!

Tüm bunlara rağmen kafan karışırsa? Hiç dert değil,  Ücretsiz ve sınırsız desteği ile Paraşüt Ekibi binlerce kullanıcısının her zaman yanında!

Binlerce Paraşüt’lü girişimci arasında hemen sen de yerini al!

Binlerce Paraşüt’lü girişimci arasında hemen sen de yerini al!
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
212
148
50
48
48
41
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Salih Cebeci

reklamın bokunu çıkarmak...

kemal kayar

Sayılan özellikleri karşılayan benimde yıllardır kullanmış olduğum Kursoft Yazılım KRS çözümleri işinizi tam anlamıyla çözecektir. Denemenizi öneririm. www.k... Devamını Gör

TİRYAKİ

net gittiği zaman erişim sağlayamamak (burası Türkiye ! ) başarısız bir örneği: luca