Görüş Bildir
Haberler
Gezici Festival 20 Yaşında!

Gezici Festival 20 Yaşında!

FreiGeist
03.11.2014 - 13:33
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Sinema Derneği'nin düzenlediği, Anadolu'nun farklı şehirlerinde gerçekleşen Gezici Festival, bu yıl Murathan Mungan'ın seçkilerine yer veriyor

Ankara Sinema Derneği'nin Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla düzenlediği Gezici Festival, bu yıl 20'nci yılını kutlamaya hazırlanıyor. 28 Kasım - 8 Aralık 2014 tarihleri arasında sinemaseverlerle buluşacak festival, her yıl olduğu gibi Ankara'dan yola çıkacak. 28 Kasım - 4 Aralık'ta başkentteki gösterimleri devam ederken, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi'nin katkılarıyla, 3-7 Aralık tarihleri arasında Eskişehir'e konuk olacak. Gezici Festival yolculuğunu, son üç yıl kendisine coşkulu bir şekilde ev sahipliği yapan Sinop Kültür ve Turizm Derneği'nin katkılarıyla, 5 - 8 Aralık'ta Sinop'ta tamamlayacak.

Bu yılki teması 'Sinema Aşkına!' olarak belirlenen festivalin klasikleşmiş 'Dünya Sineması', 'Türkiye 2014', 'Kısa İyidir' ve 'Çocuk Filmleri' bölümleri bu yıl da izleyicisiyle buluşacak. Festivalin klasikleşme yolunda ilerleyen bir diğer bölümü ise bu yıl Murathan Mungan'ın seçkileriyle programda yerini alacak. Bölümün, bu yıl Murathan Mungan tarafından verilen adı ve belirlenen teması ise “Gerçeğe Açılan Üç Kapı”.

Milliyet Sanat

Kaynak: http://www.milliyetsanat.com/haberler...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0