Görüş Bildir
Haberler
Gezginler Buraya: Tatil Alışkanlıklarına Göre Gitmen Gereken Şehri Söylüyoruz!

Gezginler Buraya: Tatil Alışkanlıklarına Göre Gitmen Gereken Şehri Söylüyoruz!

Piri
13.09.2017 - 15:07

Herkesin tatil alışkanlığı farklı. Kimisi denizden çıkmazken kimisi de sırf dünya mutfaklarını tatmak için oradan oraya gidiyor. Peki sen tatil alışkanlıklarına göre nereye gitmelisin? Haydi teste!

1. İlk olarak: Senin tatilden en büyük beklentin nedir?

2. Tatile giderken evde bunlardan hangisini unutsan daha çok üzülürsün?

3. Peki tatile en çok kiminle gitmeyi seviyorsun?

4. Şimdi bir durum sorusu soralım: Diyelim ki, bir arkadaş grubun var ve senden habersiz tatile gitmişler. Bu durumdaki tepkini merak ediyoruz!

5. Müziksiz tatil mi olurmuş?! Sana tatili hatırlatan bir şarkı seçsene!

6. Tatilin mevsimi olmaz aslında ama sence tatil yapmak için en uygun mevsim hangisi?

7. Defalarca tecrübe ettiğin gibi tatil yolda başlar. Peki sence tatile gitmek için en güzel yol hangisi?

8. Son olarak, sen hangi tatilci tipine daha yakınsın?

Paris!

Paris!

Tatil alışkanlıklarına göre senin gitmen gereken şehir Paris, çünkü senin ruhun oraya çok uygun. Senin her şeyden önce ince bir ruhun var. Bu inceliği ise karşılayabilecek çok yer yok. Bir kere nesli tükenmek üzere olan son romantiklerdensin. İnce duyguların, ince insanısın kısaca. Bunun yanında tarihi, şıklığı ve de enteresan yemekleri çok seviyorsun. Paris seni çağrıyor. Ama bu ince ruhuna uygun o güzelim Paris’i tanırken onun hakkını vermeli, onun en ince ayrıntılarını öğrenmelisin. “E ben tek başıma şehri nasıl tanıyacağım!” deme. Sen gez, Piri anlatsın! İndir uygulamayı, tak kulaklığını, gezdiğin yerin tadını çıkar. Yani istiyoruz ki o şehirle birbirini iyice tanıyın ;) Uygulamayı indirmek için buraya tıklayabilirsin.

Roma!

Roma!

Tatil alışkanlıklarına göre senin gitmen gereken şehir Roma, çünkü senin ruhun oraya çok uygun. Sen bir kere bu zamana kadar tanıdığımız en dominant insan olabilirsin. Krallıklar revaçta olsaydı, çok rahat bir yerin kralı/kraliçesi olabilirdin. Tamam biraz abarttık ama sen de normal bir insan değilsin ki arkadaş :) Yani demek istediğimiz senin gibi baskın birisine en uygun şehir 3 koca imparatorluğun başkenti olan Roma. Tarihi, yemeği seviyorsun; yeni insanlar tanımaya mesafeli olduğunu da söyleyemeyiz. Senin ruhuna uygun başka şehir bulamazsın kısaca, git yak orayı haşmetlim :) Ama bu dominant karakterine uygun o güzelim Roma’yı tanırken onun hakkını vermeli, onun en ince ayrıntılarını öğrenmelisin. “E ben tek başıma şehri nasıl tanıyacağım!” deme. Sen gez, Piri anlatsın! İndir uygulamayı, tak kulaklığını, gezdiğin yerin tadını çıkar. Yani istiyoruz ki o şehri iyice fethet ;) Uygulamayı indirmek için buraya tıklayabilirsin.

Londra!

Londra!

Tatil alışkanlıklarına göre senin gitmen gereken şehir Londra, çünkü senin ruhun oraya çok uygun. Çünkü sen elit, klas, Buckingham sarayına uygun bir arkadaşımızsın. Incık cıncık, kimsenin aklına gelmeyecek derin zevklerin vardır. Pire için yorgan yakar, bu zevklerinden dünyada vazgeçmezsin. Ayrıca seni ilk görenler çok soğuk bulur; ama tanıdıkça dünyanın en manyak insanı olduğun da su götürmez bir gerçek. Bu klaslığını ve gizli manyaklığını ise dünyanın en manyak şehri Londra’dan başka bir yerde bulamazsın. Yani kısaca Londra sana diyor ki “GEL!” Ama bu elitizmine uygun o güzelim Londra’yı tanırken onun hakkını vermeli, onun en ince ayrıntılarını öğrenmelisin. “E ben tek başıma şehri nasıl tanıyacağım!” deme. Sen gez, Piri anlatsın! İndir uygulamayı, tak kulaklığını, gezdiğin yerin tadını çıkar. Yani istiyoruz ki o şehirle birbirinizi iyice yiyin ;) Uygulamayı indirmek için buraya tıklayabilirsin.

İstanbul!

İstanbul!

Tatil alışkanlıklarına göre senin gitmen gereken şehir İstanbul, çünkü senin ruhun oraya çok uygun. Çünkü sen şarkılara konu olacak ilginç bir arkadaşımızsın. Sağın solun pek belli olmaz, kabul! Hatta bazen bir sonraki hareketini sen bile bilmiyorsun. Kafana göresin, ancak bu kafana görelik sana cazibe katıyor: Burası gerçek işte. Şimdi bilmiyoruz İstanbul’da mı yaşıyorsun. Ama İstanbul hiç kimse tam bilemez, İstanbullu olsa bile. Şimdi sana bir teklifimiz var:  Kendine bir gün ayırıyorsun; telefonundan Piri uygulamasını indiyorsun, takıyorsun kulaklığı ve bu dünya üzerinde sana en çok benzeyen o yedi tepeli şehri GERÇEKTEN anlıyorsun. Yani istiyoruz ki, birisi de şu İstanbul’un tadını çıkarsın ;) Uygulamayı indirmek için buraya tıklayabilirsin.

Kapadokya!

Kapadokya!

Tatil alışkanlıklarına göre senin gitmen gereken yer Kapadokya, çünkü senin ruhun oraya çok uygun. Sende antik insanların ruhu var. Zaten çoğu zaman yanlış devirde dünyaya geldiğini düşünmüşsündür. Çoğu modası geçtiği düşünülen, köhnemiş kabul edilen kibarlıklar, incelikler ve dahi zevkler senin hayat amacın. Bir gün bile olsun şimdiki zamanda azade olmak… Bundan daha başka şey isteyemezsin. Kapadokya istediğin bu zaman yolculuğu için evrendeki en uygun yer. Ama bu yolculuğun hakkını vermeli hakkını… “E ben tek başıma şehri nasıl tanıyacağım!” deme. Sen gez, Piri anlatsın! İndir uygulamayı, tak kulaklığını, gezdiğin yerin tadını çıkar. Yani istiyoruz ki o şehirle birbirinizi iyice yiyin ;) Uygulamayı indirmek için buraya tıklayabilirsin.

Çanakkale!

Çanakkale!

Tatil alışkanlıklarına göre senin gitmen gereken şehir Çanakkale, çünkü senin ruhun oraya çok uygun. Sende kadim bir ruh var. Evet, bazen sosyal hayata uyum sağlayabilmek, başka insanların arasına karışabilmek için onlarla birlikte gülüp, eğleniyorsun; uygun adım marş yapıyorsun yani. Ancak gerçekte o kadim ruh sende mevcut. Sanki dünyanın tüm bilgisi sendeymiş de saklıyormuş gibi bir halin var. Çok gizlisin, sırlısın; bazen sen bile anlayamıyorsun kendini. Bu yüzden sırların, gizemlerin, büyük savaşların kadim şehri Çanakkale, nam-ı diğer Dardanos senin ruh ikizin. Oraya gittiğinde büyüleneceksin eminiz. Ama bu kadim ruhuna uygun o güzelim Çanakkale’yi tanırken onun hakkını vermeli, onun en ince ayrıntılarını öğrenmelisin. “E ben tek başıma şehri nasıl tanıyacağım!” deme. Sen gez, Piri anlatsın! İndir uygulamayı, tak kulaklığını, gezdiğin yerin tadını çıkar. Yani istiyoruz ki o şehirle birbirinizi iyice yiyin ;) Uygulamayı indirmek için buraya tıklayabilirsin.

Detaylar için tıklayınız.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Derin Naz

Roma doğru bildi ama keşke gidebilsem.

psyhedelichead

Dünyanın en manyak şehri Londra! Hayır demem kesinlikle giderim..