Görüş Bildir
Haberler
Gerçek Kişiliğini Bu Test Net Bir Şekilde Ortaya Koyuyor!

etiket Gerçek Kişiliğini Bu Test Net Bir Şekilde Ortaya Koyuyor!

Yung Boş Ada
22.08.2016 - 21:59

Aslında dört tip kişilik vardır ve her birimiz bu dört seçenekten birine sahibizdir: Kimimiz son derece içe dönük ve duygusal iken kimimiz dışa dönük ve mantıklı olabilir! İşte şimdi biz sana hangisi olduğunu söyleyeceğiz! Hazır mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım: Bu görüntülerden hangisi içini umutla dolduruyor?

2. Peki bu görsellerden hangisi sana aileni çağrıştırıyor?

3. Bu görüntülerden hangisi karnına ağrılar girmesine ve endişelenmene yol açıyor diye sorsak?

4. Diyelim ki şu an inanılmaz ilhama ihtiyacın var: Hangi görüntü sana yardımcı oluyor?

5. Peki bu görüntülerden hangisi seni korkutuyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hadi bir de özgüvenini artıran bir görüntü seç!

7. Bu görüntü sana nasıl hissettirdi?

7. Bu görüntü sana nasıl hissettirdi?

8. Peki buraya bakmak sana nasıl hissettirdi?

8. Peki buraya bakmak sana nasıl hissettirdi?

9. Son olarak: Bu fotoğraf sana nasıl hissettirdi?

9. Son olarak: Bu fotoğraf sana nasıl hissettirdi?

Duygusal ve içe dönüksün!

Duygusal ve içe dönüksün!

Bize verdiğin cevaplara göre senin oldukça duygusal ve içe dönük bir insan olduğunu anladık. Sen genel olarak son derece hassas, yer yer melankolik ve sakin bir insansın. Zarar görmekten ve kırılmaktan korktuğun için genel olarak olayların merkezinden olabildiğince uzak durmaya çalışıyorsun. Bu sayede tüm durumları dışarıdan izleme şansına sahip olduğun için de gözlem yeteneğini çok güzel geliştiriyorsun. Kısacası gözünden hiçbir şey kaçmıyor senin! Diğer yandan kendi başına vakit geçirmeyi ve yalnız olmayı daha çok seviyorsun. Ayrıca şunu söylememiz gerekir ki; sen empati yeteneği gerçekten çok güçlü bir insansın! Bu sayede insanların neler hissettiğini hemen bakar bakmaz anlıyor ve ona göre davranıyorsun. Kimseyi kırmıyor, herkese olabildiğince kibar olmaya çalışıyorsun yani!

Mantıklı ve dışa dönük!

Mantıklı ve dışa dönük!

Bize verdiğin cevaplara göre senin son derece mantıklı ve dışa dönük bir insan olduğunu anladık! Sen genel olarak son derece hayat dolu, neşeli, uyumlu ve mantıklı bir insansın. Hayatın her anından keyif almayı çok iyi biliyor ve bunu çevrendekilere de çok güzel bir şekilde yansıtıyorsun. Bu güne kadar bir sürü sıkıntıyla baş etmek zorunda kalmış ve hepsinden bir şekilde kurtulmayı başarmışsın. Bütün bunlar da seni ayakları yere çok daha sağlam basan, hayatın değerini bilen ve mantıklı bir insan yapmış. Boş şeylere asla üzülmez ve kendini saçma durumlar içine sokmazsın. Hayata karşı da çok güzel bir felsefen var: Mantığına yatmayan hiçbir şeyi yapmamak! Son derece arkadaş canlısı olduğunu ve sayamayacağın kadar dosta sahip olduğunu da söylemeden geçemeyeceğiz yalnız! Ayrıca hayat seni başarılı olman için çok güzel eğitmiş ve seni resmen tuttuğunu koparan biri haline getirmiş. Başladığın bir işi asla yarıda bırakmaz, ne olursa olsun muhakkak başarıyı elde edersin. Sen hayatı gerçekten seven ve onu en güzel şekilde yaşayan bir insansın güzel dostumuz! Hep böyle kal ve çevreni de hep senin gibi olmaya özendir!

Duygusal ve dışa dönük!

Duygusal ve dışa dönük!

Bize verdiğin cevaplara göre senin oldukça duygusal ve dışa dönük bir insan olduğunu anladık! Duygularını yoğun bir şekilde yaşamayı seviyor ve her duygunun yaşanması gerektiğini düşünüyorsun. Yani sen sadece güzel duyguların değil, kötü duyguların da yaşanması gerektiğini ve bunların bizi hayata daha iyi hazırladığını düşünüyorsun. Diğer yandan çoğu duygusal insana kıyasla sen kendini dışarıya karşı asla kapatmıyorsun. Aksine, kendini daima dışarıya açıyorsun. Nasılsan öyle görünmeyi, öyle davranmayı ve insanlara da gerçek benliğini göstermeyi seviyorsun. 'Beni seveceklerse her şeyimle sevsinler' diyor ve asla hiçbir şeyi saklamıyorsun. Tabii ki duygusal kişiliğinin getirisi olarak bazı durumlarda oldukça yıpransan da üzülsen de bunları daha önce de söylediğimiz gibi kendine bir hayat dersi olarak alıyor ve önüne bakmaya devam ediyorsun!

Mantıklı ve içe dönük!

Mantıklı ve içe dönük!

Bize verdiğin cevaplara göre senin son derece mantıklı ve içe dönük biri olduğunu anladık! Hani bazı diziler ve filmlerde gördüğümüz sürekli kitap okuyup bir şeyler araştıran ve pek kimseyle iletişime geçmeyen insanlar var ya, hah sen onlardansın işte! Genelde de hep o kişiler o filmlerin ve dizilerin kahramanı olur ya, senin için de durum tam olarak böyle aslında! Sen bir kere son derece zekisin, hatta zekiliğin bazen çevrendekileri kıskandırıyor, o derece! Ayrıca okumayı, araştırmayı inanılmaz seviyorsun. Bu da zekana zeka, bilgine bilgi katıyor! Diğer yandan insanlara değer versen de çok faza kişiyle iletişime girmekten hoşlanmıyorsun. Kendi kendine daha mutlu hissediyorsun kendini. Fakat tıpkı senin gibi birini bulduğun zaman da saatlerce, günlerce oturup sohbet edebilecek kadar yakın hissediyorsun kendini o kişiye. Sen şu an olduğun halinle mükemmel ve eşsiz bir insansın güzel dostumuz. Sakın değişme ve hep böyle kal!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3376
1042
465
274
154
101
90
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Park Yeol

Mantıklı ve içe dönük! BU DOĞRU CİDDEN

be happy

Duygusal ve içe dönük olmaktan sıkılmıştım zaten . tescillendi iyi oldu.

Aloneman

Mantıklı ve içe dönük. Süper tespit