Görüş Bildir
Haberler
Gerçek Kesit: Sevgilisi Yerine Baldızını Kaçıran Angut Ömer'in Zekasızlık Yüzünden Başına Gelenler

etiket Gerçek Kesit: Sevgilisi Yerine Baldızını Kaçıran Angut Ömer'in Zekasızlık Yüzünden Başına Gelenler

Eda Aytekin
14.01.2020 - 16:20 Son Güncelleme: 15.01.2020 - 12:02

Bir insan nasıl olur da sevgilisi yerine baldızıyla evlenebilir ya? 😂

İçeriğin Devamı Aşağıda

Merhaba değerli Gerçek Kesit tutkunları. Yine bembeyaz yağan kardan sonra donmuş asfalta kıç üstü düşmüşüz gibi etki bırakan bir bölümle karşınızdayız. Bölümümüzün adı SUÇ KİMİN? ama izleyince "Bu sorunun muhatabı ben miyim?" diyeceğiniz kesin.

Annesi kendisinden 5 yaş küçük bu sarı kırmızı bireyin adı Ömer. Ömer askerliğini yapmış gelmiş, mal gibi ortada dolanıyor diye anasıgil evlendirmek istiyor. Fakat Ömer şu an kadın kavramına, Kuzey Kutbu'nda yaşama ihtimali olan zürafalar kadar uzak.

Boş bakkalın tartacak bir şeyleri her zaman vardır, bilirsiniz. Ömer de dükkanlarda gördüğümüz yancı dostlardan biri olarak arkadaşının yanına gidiyor. Derken o sırada fotoğrafçı dükkanına Serpil giriyor ve tab edilmiş 36'lık filmlerini istiyor. O kapıdan içeri Serpil değil de Hamide girseydi ona da böyle bakacaktı bu sarışın çünkü yokluk böyle bir şeydir.

Neyse, Foto Faruk Serpil'le Ömer'in arasını yapmak için kolları sıvıyor. Serpil'e harika bir bonservis teklifiyle gidiyor Faruk ve prensipte anlaşıyorlar. Serpil akıllı kız, "Bi demo yapsın da görelim arkadaşın, öyle hemen olmaz bu işler" diyor.

Ömer ilk buluşmaya anne örgüsü hırkayla gelmiş, bir bakar mısınız şu tipe? Aklı başında hiçbir kadın böyle bir ezikten etkilenmez arkadaşlar. Fakat söz konusu Serpil ve kız evlenemezse kendini ters kelepçe yapıp banyoya kapatacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha "Nerelisiniz? Tamam da babangil aslen nereli?" muhabbetinin üstünden 10 dakika geçmiş geçmemiş, bunlar ilişkilerini deniz bisikleti seviyesine çıkardılar bile. Açıkçası ben 6 ayda bile bazı hayvanları şu seviyeye getiremediğimi bilirim. Neyse sinirlenmiycem...

Serpil salağı, vücudundaki hormonların dereler gibi çağlaması sebebiyle çenesini tutamıyor ve ablasına "Benim konuştuğum bi çocuk var" diyor. Fakat Serpil'in ablası, %25'lik evde kalma vergisine tâbi mükelleflerden. Son gelişmeler sebebiyle Neriman'ın siniri bir hayli bozuk...

Serpil, annesigile "Konuştuğum çocukla izin verirseniz çarpışmak da isterim. Bu sebepten evleneceğiz" diyor. Anasıgil önce pek bir seviniyor, gelsinler diyor. Fakat Neriman, evliliğin çok ilkel olduğundan, toplumsal- ataerkil düzenin baskılarından bahsediyor ve "ERKEKLERİ ÖLDÜRECEĞİZ" diye slogan atmaya başlıyor salonda.

Serpil'in anne ve babasının devreleri, büyük kızlarının yaptığı tarihi konuşma sebebiyle yanıyor. Ömer'in babası "Allah'ın emri, peygamberi kavliyle..." dediği anda adamı etkisiz hale getiriyorlar. Serpil'in babası "Ne demek kızı istemek? Bırakın bu eril söylemleri!" diyor ve adamları gönderiyor. Neriman tam da istediği gibi kardeşinin işini bozuyor!

Ömer kendini mutfaktaki sarı bez gibi hissediyor: Nemli ve kenara bırakılmış... Faruk da arkadaşının bu halini görüyor ve diyor ki "Kızı kaçırak mı kanka?". Sarı Bez'de öyle bir g.t yok ama yapacak başka bir şey de yok, mecbur aksiyona girecek artık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Neyse bu iki nemli bez buluşuyorlar. Ömer mükemmel planını Serpil'e anlatıyor. Serpil'in canına minnet zaten, kızın hayatında adrenalin diye bir şey yok neticede. "OK Boomer" diyor yaşlı sevgilisine ve kaçma planını yazıyor kafasına.

Yemin ediyorum zekasız insana tahammül etmek kadar çok az zor şey var şu dünyada. Serpil sen evrimini tamamlayamamış bir mikroorganizmasın aslanım! Ne yapıyor biliyor musunuz? Ablasına gidip kaçma planını, saatini, kombinini ve kaçarken dinleyecekleri spotify listesini anlatıyor tek tek 🤦♀️

Ablası da diyor ki "Haaa? Demek sabah 03:30'da kaçacaksınız canım kardeşim? O zaman gel senle bi çay içelim o saate kadar". Neriman sen nerenin çıngıraklı yılanısın bilmiyorum ama seni gerçekten takdir ediyorum. Seme genlerin hepsi küçük kardeşte, ablası Nobel ödüllerine aday!

Saatlerimiz 03:30'u gösterdiği anda Ömer ve ekürisi Faruk, Kader Apartmanı'nın kapısına yanaşıyor. Yanaştıkları gibi de beklenen heyet başkanı araca doğru yöneliyor. Aracın kapıları kapanıyor, 20 TL'lik benzinle mükemmel kaçırma planı neredeyse tamamlanıyor.

Aman Allahım, o da neyin nesi? Kardeşinin kombinini çalan Neriman, Ömer'in evinde bir kabus hüzmesi olarak beliriyor. Adama kendini zorla kaçırtan Neriman ne kadar kraliçeyse, sevgilisine yol boyunca "Nassın? İyi misin aşkitom" diye sormayan Ömer bir o kadar geribaş. İnsan bi sesinden, ne bileyim bıngıldağının şeklinden falan tanımaz mı sevgilisini ya? Aptal... APTAL!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ohooo Serpil'in bir yerlerinde pireler uçuşuyor bakar mısınız? Ablan adamın üstüne Şokella sürdü, çıtır çıtır yedi Serpil kalk kalk! Vakit isyan vaktidir, uyan!

Gece su içmeye hep birlike kalkan aileden anne olanı, çalan telefona bir bakıyor ki Neriman. Normalde bu kızın çekyatlı odada yatıyo olması lazım. Neriman diyor ki "Ömer beni kaçırdı da anne, sizde Şokella var mı?"

Tabii bu Şokella detayını duymak Serpil'e pek iyi gelmiyor. Kızın Domestos kokulu evlilik hayalleri, kakaolu fındık kremasıyla kirleniyor. Hem de ablasının önderliğinde! Ah ulan Neriman!

Bu sürpriz yumurtalı kaçırma hikayesi, Ömer'in mecburen Neriman'la evlenmesine sebep oluyor. Yoksa hapislerde çürüyecek. Hakime "Lütfen bana 5 yıl daha fazla verin" demiyor da, nikah şahidine "Evet" diyor. Ah ulan erkek bireyler!

Ömer, karısına "Allah belanı versin Neriman" dedikten sonra eski sevgilisine telefon açıyor. "Serpil, ben bir gerizekalıyım. Arabaya aldığım kişinin sen olduğunu anlayamayacak kadar beyin yoksunuyum" demiyor da "Seni Seviyom" diyor. Serpil "Hassstrr ordan enişte" diyip telefonu suratına kapatıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu noktadan sonra Ömer "Benim ekosisteme nasıl bir faydam var acaba?" diye varoluş sancıları çekerek kendisine sorular soruyor. Hiçbir mantıklı cevaba ulaşamayınca da kendini yok ediyor. Yemin ediyorum ki Neriman "Ya daha bi şeyler yapacaktık, hofff!" diye ağlıyor atanamayan kocasının ardından.

Ve bakın neler oluyor... Ömer, annesinin ördüğü hırkanın lanetini fark edip soyunuyor ve Tinder hesabı açarak soyunuk hallerini profil fotoğraflarına ekliyor.

Serpil, sağa kaydırıldığını ablasıyla paylaşıyor; biraz heyecanlı şu an...

Neriman, kardeşinin Tinder şifresini ele geçirdi. 55 kişiyle eşleşti ve çantasında küçük boy Şokella var...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
480
135
38
15
8
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nur

“konuştuğum çocukla izin verirseniz çarpışmak da isterim” kağıda atılan imzayı bu kadar iyi anlatan bir mizahi cümleyle daha karşılaşmamıştım hdjshahs haykır... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Sarı bıyık ilk kez saf mağdur rolünde. Hep çakalı oynardı halbuki :D

Nurlan Elizade

Ey Eda Aytəkin. Sənnən yoxdu. Yenə üzümüzü güldürdün ))) Nə yaxşı ki, sən varsan.