Görüş Bildir
Haberler
Gerçek Fotoğrafçılar İçin Sosyal Ağ!

Gerçek Fotoğrafçılar İçin Sosyal Ağ!

İçeriğin Devamı Aşağıda

PhotoSpotLand, telefon kamerası ile yetinmeyip DSLR’ı ile gezerek fotoğraf çekmeyi sevenleri buluşturan bir platform.

Akıllı telefonların yaygınlaştığı ve yetenekli kameralar, yardımcı algoritmalar ile bezendiği günümüzde neredeyse herkes cebinden telefonu çıkartıp güzel bir manzara fotoğrafı çekmiştir. Ancak en iyi telefonların bile DSLR kalitesinde çekim yapamadığı bir gerçek. PhotoSpotLand da telefon kamerası ile yetinmeyip DSLR’ı ile gezerek fotoğraf çekmeyi sevenleri buluşturan bir platform. Kendini ‘gezi sitesi ile fotoğrafçı topluluğunun birleşimi’ olarak tanımlayan site aynı zamanda daha iyi bir fotoğrafçı olmanıza yardımcı oluyor.

CEO Mario Bucolo’ya göre PhotoSpotLand gezi fotoğrafçılığındaki en iyi paylaşım deneyimini sunuyor. En basitinden güzel fotoğraf çekmeniz için noktalar bulabileceğiniz serviste çekilen her bir fotoğraf hakkında detaylı bilgilere ulaşılabiliyor ve fotoğrafçılar ek yorumlar yapabiliyorlar (en iyi fotoğraf hangi saatte çekilebilir, tripoda ihtiyaç varmıdır vb.)

PhotoSpotLand ayrıca diğer fotoğrafçılarla organize olarak buluşmalar ayarlayabilmenize de yardımcı oluyor. Şu an kapalı betada olan programa bu özellik önümüzdeki haftalarda gelecek.

Kaynak: http://techcrunch.com/2014/10/26/phot...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın