Görüş Bildir
Haberler
Gerçek Cinsel İlişki Sahneleri İçeren Birbirinden Erotik 13 Film

Gerçek Cinsel İlişki Sahneleri İçeren Birbirinden Erotik 13 Film

14.03.2021 - 00:15

Gerçekten çekilmiş cinsel ilişki sahneleri içeren 13 filmi sizin için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The Brown Bunny (2003)

1. The Brown Bunny (2003)
www.beyazperde.com

Tutkulu bir motosiklet yarışçısı olan Bud Clay, California'da yapılacak önemli bir yarışa katılmak üzere New Hamshire'dan uzun bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk boyunca aklında yarıştan ziyade eski sevgilisi Daisy'nin hatıraları dönüp durmaktadır. Yolculuğu sırasında üç farklı kadınla ilişkisi olsa da aralarından hiçbiriyle duygusal bir bağ kuramaz. Derin bir acıya da beraberinde götürdüğü bu yolculuğun son durağında Daisy'e kavuşabilecek midir? Cannes Film Festivali'nde prömiyeri yapılan Amerikan bağımsızı Vincent Gallo imzasını taşıyor. Minimalist bir yol filmi görünümündeki yapıt festivalde özellikle izlenmesi güç oral seks sahnesiyle büyük tartışmalara neden olmuştu.

IMDb: 5,0

2. In the Realm of the Senses (1976)

2. In the Realm of the Senses (1976)
www.beyazperde.com

1936 yılında Tokyo'da geçen hikayede Sada Abe, eskiden genelevde çalışan bir genç kadındır. Şimdilerde bir otelde temizlikçi olarak çalışmaktadır ve otel sahibi Kichizo Ishida ile arasında sınırları zorlayan ateşli bir ilişki başlar. Aralarındaki tutku zamanla cinsel saplantıya dönüşür, Kichizo karısını terk eder ve tüm zamanlarını birbirlerine ayırmaya başlarlar. Bir noktadan sonra hayatın kendisinden bile vazgeçecekleri bir boyuta sürüklenirler.

IMDb: 6,6

3. Caligula (1979)

3. Caligula (1979)
www.beyazperde.com

İtalyan yönetmen Tinto Brass’ın 1979 yılında çektiği filmin bazı sahneleri Giancarlo Lui ve Penthouse dergisinin kurucusu Bob Guccione tarafından çekilmiştir. Filmin konusu Roma İmparatorluğu ve İmparator Gaius Caesar Germanicus’nun yükselişi ve yıkılışıdır. Filmin senaryosu Gore Vidal’a ait olup, Penthouse dergisi tarafından finanse edilmiş ve yapımcılığını Guccione ve Franco Rossellini yapmıştır. İmparator rolünde başrolde Malcolm McDowell oynamıştır.

IMDb: 5,4

4. Idioterne (1998)

4. Idioterne (1998)
www.beyazperde.com

Birlikte yaşayan bir grup zeki insan zihinsel özürlü taklidi yaparak, toplumun değerlerini sarsmayı amaçlar. Sık sık toplumun arasına karışıp rollerini gerçekleştirirler. Zaman zaman aralarına yeni isimler de katılmaktadır ve kendilerini aşacak yeni oyunlar keşfetmekte zorlanmazlar.

Daima kışkırtıcı Trier’in Dogma 95 kurallarına göre çektiği, tartışmalı bir başyapıt.

IMDb: 6,8

5. Shortbus (2006)

5. Shortbus (2006)
www.sinemalar.com

Bir grup New Yorklu, Shortbus isimli bir kulübe cinsel hayatlarında  yaşadıkları  problemlere çözüm bulabilmek amacıyla gelmektedir. Rob ve Sophia çok mutlu bir çifttir fakat Sophia hayatında hiç orgazm yaşamamıştır. Bu ironik durum onun peşini iş yaşamında da bırakmaz çünkü kendisi bir çift danışmanıdır ve bu tür sorunları kendi hastalarında da görmektedir. Hastalarından ikisi, Jamie ve James, 5 senedir birbirlerine sadık kalabilmiş bir gay çifttir. Fakat James artık bu ilişkiye başka erkekleri de katmak istemektedir. Ceth bu aileye katılabilecek çok uygun bir insandır; fakat caddenin diğer tarafında oturan röntgenci Caleb’in bu konudaki düşünceleri çok daha farklıdır. Jamie’lerin kışkırtmasıyla Sophie, Severin’i ziyaret eder. Tüm çiftleri Shortbus Club’da ilginç deneyimler beklemektedir.

IMDb: 6,4

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Une Vraie Jeune Fille (1976)

6. Une Vraie Jeune Fille (1976)
www.beyazperde.com

Müstehcen bulunarak sansasyon yaratan 'Romance' filminin yönetmeni Catherine Breillat'nın 1975 tarihli bu filmi, ailesinin çiftliğinde tatilde bulunduğu bir yaz boyunca vücudunun, arzunun farkına varıp zevki keşfeden genç bir kızın (Charlotte Alexandra) hikayesini anlatıyor.

IMDb: 5,4

7. Love (2015)

7. Love (2015)
www.sinemalar.com

1 Ocak, sabahın erken saatleri. Telefon çalar. Murphy, genç karısı ve 2 yaşındaki çocuğunun yanından kalkar ve telesekreter mesajını dinler: Electra’nın annesinin sesi endişelidir ve kızı hakkında bir şey duyup duymadığını sormaktadır. Electra bir süredir kayıptır. Annesi, onun başına kötü bir şey geldiğinden şüphelenmektedir. Uzun ve yağmurlu bir günün sonunda Murphy, kendisini evinde yalnız bulur; hayatının aşkıyla, Electra ile 2 sene boyunca yaşadığı hatıraları anımsamaktadır. Verilmiş sözler, oynanmış oyunlar, yapılmış taşkınlıklar ve hatalarla dolup taşan bir tutku yeniden alev almaktadır.

IMDb: 6,1

8. Baise-moi (2000)

8. Baise-moi (2000)
www.beyazperde.com

Manu ve Nadine içinde bulundukları toplumdan uzakta yaşayan genç kızlardır. Manu tecavüze uğrar ve Nadine en yakın arkadaşının vurulduğuna şahit olur. Artık ikisi için bu düzende kalmanın bir anlamı yoktur. Karşılarına çıkan bir fırsatı değerlendirerek cinsellik ve cinayetle örülü olayların içerisine girerler. Bu hem erkeklere karşı bir intikam hem de burjuva ahlakına karşı bir başkaldırı gibidir. Ama gençlerin hiç olmadığı kadar zevk aldığı aşikardır. Cesur filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Virginie Despentes ile Coralie Trinh Thi üstleniyor.

IMDb: 4,5

9. Antichrist (2009)

9. Antichrist (2009)
www.beyazperde.com

Usta yönetmen Lars von Trier'in imzasını taşıyan korku gerilim türündeki Antichrist, listemizdeki diğer filmlerin aksine oldukça sarsıcı bir film. Senaryosunu Trier’le beraber Anders Thomas Jensen’ın yazdığı film, çocuklarını kaybettikten sonra bir orman kulübesinde olayı unutmaya çalışan bir çiftin yaşadıkları travmayı, epik bir görsel şölen eşliğinde sinemaseverlere aktarıyor. Başrollerdeki Willem Dafoe ile Charlotte Gainsbourg'un cinsel ilişki sahnelerinde 'vücut dublörü' kullandıklarını, bu sahnelerin aslında yetişkin film oyuncularıyla çekildiğini de ekleyelim.

IMDb: 6,6

10. 9 Songs (2004)

10. 9 Songs (2004)
www.sinemalar.com

Film, İngiltere'de bir rock konserinde tanışan biri İngiliz biri Amerikalı iki sevgilinin 1 sene boyunca yaşadıkları müzik ve cinsellik ile dolu yoğun ilişkilerini konu ediniyor. Michael Winterbottom imzalı film, başrol oyuncularının gerçekten cinsel ilişkiye girdiği sahneleriyle de epeyce konuşulmuştu.

IMDb: 4,8

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Little Ashes (2008)

11. Little Ashes (2008)
www.beyazperde.com

Başrollerini Robert Pattinson, Matthew McNulty ve Javier Beltrán'ın üstlendiği Little Ashes, sürrealizmin öncü isimlerinden Salvador Dali, yönetmen Luis Buñuel ve yazar Federico García Lorca'nın hikayesini anlatıyor. Filmdeki mastürbasyon sahnesi, başrol oyuncusu Pattinson tarafından 'gerçekten' oynanmıştı.

IMDb: 6,4

12. Intimacy (2001)

12. Intimacy (2001)
www.beyazperde.com

Jay, kötü giden bir evliliğin ardından karısını terk eden ve barmenlik yaparak yaşamını sürdüren yalnız bir adamdır. Jay bir gün tek başına yaşadığı evinde tanımadığı, adını bile bilmediği bir kadınla birlikte olur. Başlarda sadece bedensel arzulara dayalı olarak başlayan bu ilişki zamanla birbirlerine aşık olmalarıyla yön değiştirir. Bu gizemli kadın hakkında her şeyi bilmek isteyen Jay, onu günlerce yaşadığı yer başta olmak üzere birçok yerde takip eder. Sonunda keşfettiği gerçek, ilişkilerini ne gibi bir noktaya taşıyacaktır?

IMDb: 6,1

13. Lie With Me (2005)

13. Lie With Me (2005)
www.sinemalar.com

Cinsel açıdan doyumsuz olan Leila'nın karşı cinsle olan ilişkisi kısa fiziksel temaslardan ibarettir. Bir gece Leila'nın karşısına David çıkar. David, Leila'nın daha önceki partnerlerine benzemez; istediği sadece cinsel ilişki değildir.

IMDb: 5,3

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
31
25
13
8
6
4