Görüş Bildir
Haberler
Gerçek Aşkın Var Olduğunu Kanıtlayan Dillere Destan Niteliğinde Göz Yaşartıcı Aşk Hikayeleri

etiket Gerçek Aşkın Var Olduğunu Kanıtlayan Dillere Destan Niteliğinde Göz Yaşartıcı Aşk Hikayeleri

Rinascita
26.09.2018 - 00:06

Bazen kötü giden bir ilişkinin ortasındayken ya da ayrılık yaşadıktan sonra gerçek aşk diye bir şey olduğunu hatırlamanız gerek! Unutmayın ki birbirlerini 70 yıldır seven insanlar var. Aynı zamanda  evlilik teklifi için sabırla 3 yıl bekleyen insanlar da var. 

Bu gittikçe soğuyan sonbahar günlerinde içinizi ısıtacak birbirinden etkileyici aşk hikayelerini sizler için derledik.

Kaynak: http://www.walltyper.com/8-stories-th...

1. Eşini kanserden kaybeden adamın hikayesi

1. Eşini kanserden kaybeden adamın hikayesi

Ben Nunery'nin eşi Ali akciğer kanserinden 2011 yılında öldü ve Nunery'ye, sevgiyle bakması için küçük kızı Olivia'yı bıraktı. Nunery ve Olivia, çok sevdikleri Ali'nin ölümünden 2 sene sonra düğün fotoğraflarını tekrar canlandırdılar.

Elbette Ali'ye olan aşklarını anmak için en iyi fotoğrafçıyı seçtiler. Ali'nin kız kardeşi Melanie Tracy Pace! Şimdi bu fotoğraflar ailenin sonsuz aşkının gerçek birer hatırlatıcısı oldu.

2. 14 mektubun hikayesi

2. 14 mektubun hikayesi

Timothy Chee, şimdi eşi olan Candice Catherine olan aşkı hakkında muhteşem bir hayale sahipti. Çıkmaya başladıktan bir hafta sonra Tim duygusal aşk mektupları yazmaya başlamıştı. İçlerinde bir mesaj barındıran 14 mektubu yazması tam 3 yılını almıştı.

Mektupların baş harfleri birleştiği zaman ''Benimle evlenir misin?'' anlamına gelen 14 harften oluşan ''Will you marry me?'' sorusu ortaya çıkıyordu. Candice bu evlilik teklifinin yaratıcılığından etkilenmişti. Hiç düşünmeden ''Evet!'' dedi.

3. Eşiyle olan balo fotoğrafını yanından ayırmayan adamın hikayesi

3. Eşiyle olan balo fotoğrafını yanından ayırmayan adamın hikayesi

Arthur, 1949 yılındaki baloda eşi Jane ile birlikteyken çekilen fotoğrafı yanından bir saniye dahi ayırmıyor. Yıllar boyunca hep birlikte kaldılar, hiç ayrılmadılar. Birbirlerini ve sahip oldukları muhteşem aileyi çok seviyorlar.

4. Eşi için tüm dünyayı uçarak tamamlayan John Krasinski'nin hikayesi

Bunu yapmasına şaşmamalı çünkü ilk görüşte aşkın nasıl bir şey olduğunu kanıtladılar!

5. Uzun mesafeli bir ilişkinin hikayesi

5. Uzun mesafeli bir ilişkinin hikayesi

Bu çift 21. yıl dönümlerini yeni kutladı fakat öncesinde kimse bu kadar uzun süreli ilişkileri olacağına inanmıyordu. Çünkü bir süre uzun mesafeli ilişki içerisine girmek zorunda kaldılar. Eşlerden biri Çin'de diğeri ise Amerika'da yaşıyordu ve 5 yıl boyunca sahip oldukları tek şey mektuplarıydı.

6. Eşini ve kızlarını çok seven, ''Rock'' olarak bilinen Dwayne Johnson'ın hikayesi

6. Eşini ve kızlarını çok seven, ''Rock'' olarak bilinen Dwayne Johnson'ın hikayesi

Bu Anneler Günü'nde Dwayne Johnson, eşi Lauren'ı ve sevimli çocukları Yasemin Lia ve Tiana Gia'yı, hayatlarındaki samimiyeti küçük bir özetle belirterek özel şekilde kutladı.

Rock, yaptıkları küçük şeyler için ailesine nasıl taptığını, kendisini seçtiği için eşine minnettar olduğunu, ona nasıl aşık olduğunu, ona ''kraliçem'' diye seslendiğini anlatan bir paylaşımda bulundu.

7. John Legend'ın ''All of me'' şarkısının hikayesi

8. 68 yıllık büyük aşkın hikayesi

8. 68 yıllık büyük aşkın hikayesi

Donald ve Ollie King 68 yıldır evliler. Gerçek aşk olmasaydı bu insanlar birbirlerine yarım asırdan fazla bir süre boyunca nasıl dayanırlardı? Onlar bir günlerini bile ayrı geçirmediler ve Donald, eşiyle bu kadar uzun ve tatlı zaman geçirdiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
365
129
48
12
10
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Bir söz vardı; sevginizi her koşulda sizi sevecek olana verin, egosunu sizin sevginizle besleyecek olana değil. Özetliyor içeriği, değerini bulanlar.

kamburbalina

dogru insani bulmak icin dogru insan olunmali.

Geovanni Rivera

https://onedio.com/haber/zeytin-dali-harekati-nda-sehit-dusen-askerimiz-fatih-mehmethan-in-4-aylik-esinin-yurek-yakan-paylasimlari-839339 listeye keşke bu... Devamını Gör