Görüş Bildir
Haberler
George Lucas: 'Oscar Ödülleri Saçmalıktan İbaret'

George Lucas: 'Oscar Ödülleri Saçmalıktan İbaret'

İçeriğin Devamı Aşağıda

CBS ekranlarında yayımlanan This Morning adlı şov programına katılan George Lucas, konu Oscar Ödülleri’ne geldiğinde zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Özellikle yeni açıklanan adaylıklar, Lucas’ın bir hayli sinirlerini bozmuşa benziyor.

Oldukça iyi performans göstermelerine rağmen hiçbir dalda aday olamayan siyah oyuncular hakkında yöneltilen soruya verdiği cevap da bunu kanıtlar nitelikte. Lucas Akademi Ödülleri’nin yalnızca politik nedenlerle düzenlendiğini ve bu yüzden hiçbir zaman Akademi üyesi olmayacağını açıkladı.

Lucas; “En başından beri neden ülkemizin en yetenekli, en güzel, en karizmatik ya da en parlak insanlarını seçmeye çalıştığımıza anlam veremiyorum. Akademi Ödülleri ilk günden bu yana hep politik nedenlerle düzenlendi ve ödüller de bu nedenlere göre dağıtılıyor. Bunun bize tek sağladığı şey ise birçok yetenekli insan için hayal kırıklığı. Başka hiçbir şey değil. Akademi üyesi olmamak tamamen kendi tercihim ve bunun sebebi olarak da ödül töreninde her yıl gerçekleşen saçma sapan seçimler ve kararları gösterebilirim” dedi.

  • Süperkarga
Kaynak: http://superkarga.com/george-lucas-os...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
0
0
0
0
0
0