Görüş Bildir
Haberler
George Costanza'nın Uyuma Masası En Sonunda Yapıldı!

George Costanza'nın Uyuma Masası En Sonunda Yapıldı!

ilmissha
08.11.2015 - 17:07

Azıcık şekerleme yapmanın verimliliği artırdığı söyleniyordu, değil mi?

Kaynak: http://www.citylab.com/design/2015/09...
İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte size eğlenceli bir gerçek: Masanızda uyuyakaldığında, hala çalıştığınız söylenebilir. Neden mi? Çünkü görev yerinize olan yakınlığınız siz rüya görürken bile beyninizi çalışmaya zorlar.

Ya da bu şık çalışma alanının sıcak yatağınız olduğunuzu düşünüp kendinize yalan söyleyebilirsiniz.

Firma'dan Athanasia Leivaditou, oldukça yoğun çalıştıkları sırada çok amaçlı olan böyle bir masa hayal edip tasarlıyor. NL Studio bu tasarımla ilgili şöyle bir açıklama yapıyor:

Ana konseptimiz, ofisimizdeki sınırlı alana sığacak, hayatımızın çoğu zaman 'küçüldüğü' gerçeğine yorum yapmaktı. En sonunda, her uygarlığın kendi sosyal içeriğine bağlı olarak farklı algılama şekilleri olduğunu kavradık. Örneğin; bu masa işlerini yetiştirmeye çalışan biri tarafından geceleri birkaç saat uyumak ya da öğleden sonra şekerleme yapmak için kullanılabilir.

Lake ahşap, metal ve beyaz deriden yapılan masa, bir prototip ve şu anda perakende satışı yapılmıyor. Ancak, fotoğrafları inceleyerek kendi masanızı yapabilmeniz mümkün.

Hatta ekstra duvarlar koyup patronunuza yakalanmanın önüne bile geçebilirsiniz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
115
53
13
6
3
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ken takabayashi

George Costanza Seinfeld dizisinde bir karakter bilmeyenler olabilir.. Gelmis gecmis en komik dizidir izleyin izlettirin. Bahsi gecen bölümde 8. sezon 18. b... Devamını Gör

hipotalamus

Valla bazen sistem geçişlerinde ofiste 48 saat ve üstü kaldığımı bilirim, öyle anlar için ne büyük bir nimet olurdu gerçekten, o sandalye tepesinde başını ma... Devamını Gör

Mr Fazıl

Biraz daha uyu türkiyem