Görüş Bildir
Haberler
Genel Kültürüne Göre, Yaşını Tahmin Edebilecek Miyiz?

etiket Genel Kültürüne Göre, Yaşını Tahmin Edebilecek Miyiz?

Osman Avcı
17.03.2015 - 13:39 Son Güncelleme: 17.03.2015 - 18:24

Senin bilgine göre yaşını tahmin ediyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Guernica tablosunu kim çizmiştir?

1. Guernica tablosunu kim çizmiştir?

2. Telefonu kim icat etmiştir?

3. Godfather'da Don Vito Corleone'yi oynayan kişi kimdir?

4. Stockholm nerenin başkentidir?

5. Dördüncü Cumhurbaşkanı kimdir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Düşünüyorum, o halde varım" sözünü kim söylemiştir?

7. "Anma arkadaş" kim tarafından seslendirilmiştir?

8. Kur'an'daki en uzun sureyi sorsak?

9. Bu, hangi gezegendir?

9. Bu, hangi gezegendir?

10. Atasözümüze göre gelin ata binince ne der?

10. Atasözümüze göre gelin ata binince ne der?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen Kıpır Kıpır ve Hayat Dolu Bir 75'liksin!

Sen Kıpır Kıpır ve Hayat Dolu Bir 75'liksin!

Genel kültür seviyene göre, senin 75 yaşında olduğunu düşünüyoruz. Sen zeki ve sofistike bir kişiliksin. Maziye saygı duyuyor, geleceğin gözlerinden öpüyorsun; ikisiyle de ilgili hep güzel duygulara sahipsin. Yaşıtlarının zihinlerine oranla, keskin ve hala 16'lık bir beyne sahipsin. Ve hala yeni şeyler öğrenmek için çıldırasıya paralıyorsun kendini. Kısaca yola daha yeni çıkmış gibisin; hala yeni mücadeleler, hala yeni deneyimler peşindesin!

Sen Hayalperest Bir 29'luksun!

Sen Hayalperest Bir 29'luksun!

Genel kültür seviyene göre, senin 29 yaşında olduğunu düşünüyoruz. Senin genç ve zinde bir zekan var. Kendini çok ama çok güçlü hissediyorsun; yani tuttuğun her işi kopartacak gücü hissediyorsun içinde. Az biraz da 30'lu yaşlardan korktuğunu söylemek gerek burada. 20'li yaşların o kadar hızlı, o kadar göz açıp kapayıncaya kadar geçti ki, anlatılmaz! Kısaca bu çocukluğun bitmesini istemiyorsun ama işte dedik ya 30, psikolojik sınırdır. Bizce korkma, çünkü sen istemezsen içindeki o hayalperest çocuk hiç ölmez ;)

Sen Olgun ve Bilgili Bir 55'liksin!

Sen Olgun ve Bilgili Bir 55'liksin!

Genel kültür seviyene göre, senin 55 yaşında olduğunu düşünüyoruz. Sen oldukça olgun, bilgili, iyi eğitimli ve yaratıcı bir kişiliksin. Ancak bunca özelliğine rağmen, öğrenecek daha çok şeyin olduğunu düşünüyorsun, ki seni bilgili yapan şeyin bizzatihi kendisi bu düşünce yapın. Yoğun bir insansın sen; bazen problemlerin üstüne üstüne geldiği de oluyor; fakat her ne kadar sızlansan da, bir şekilde bunların üstesinden gelebiliyorsun. Bu zamana kadar çok işler başardın, bundan sonra da çok güzel işler başaracaksın! Sana inanıyoruz, bu hayat denilen maçı almadan gelme ;)

Sen Sevecen ve Kendinden Emin Bir 63'lüksün!

Sen Sevecen ve Kendinden Emin Bir 63'lüksün!

Genel kültür seviyene göre, senin 63 yaşında olduğunu düşünüyoruz. Senin bu bilge gözlerin neler gördü, neler geçerdi hey gidi! Şimdiyse bu hayattan edindiğin bilgileri sevdiklerini eğitmek, onların hayatına ışık tutmak için kullanıyorsun. Ayrıca senin oldukça duygusal bir insan olduğunu söylemek gerek. Hayatınınsa artık tek bir amacı var: sevdiklerine yardım etmek. Böyle olunca kendini tamamlanmış gibi hissediyorsun!

Sen Gözü Pek Bir 24'lüksün!

Sen Gözü Pek Bir 24'lüksün!

Genel kültür seviyene göre, senin 24 yaşında olduğunu düşünüyoruz. Şu anda hayat senin için tam bir istiridye gibi: İçinden ne çıkacağı belli değil. Bu bilinmezlik seni korkutsa da, aynı zamanda motive de ediyor, meraklandırıyor da. Ayrıca tamam ne istediğini tam olarak bilmeyebilirsin; fakat ne İSTEMEDİĞİNİ çok iyi biliyorsun. Tutkulusun, iyimsersin ve oldukça motivesin. Gideceğin daha çok yol var ve bizce bu özelliklerini kaybetmezsen bu yolda çok güzel bir seyahat gerçekleştireceksin. Yine de emniyet kemerini takmayı unutma, yani cesaretin dozunu kaçırma diyoruz ;)

Sen Zeki ve Net Bir 35'liksin!

Sen Zeki ve Net Bir 35'liksin!

Genel kültür seviyene göre, senin 35 yaşında olduğunu düşünüyoruz. Şunu net olarak söyleyebiliriz ki: Sen olmuşsun! Olgunsun, kendini iyi eğitmişsin ve kendini çok iyi tanıyıp, ne istediğini bilecek hale gelmişsin. Ve artık senin için ortalığı sallama zamanıdır, senin yılların başlıyor yani :) Ayrıca her ne kadar kendini yaşlı olarak nitelendirsen de, içinde eğlenceye, gezmeye-tozmaya, yeni maceralara karşı büyük bir istek var...

Sen Meraklı ve Hayalperest Bir 16'lıksın!

Sen Meraklı ve Hayalperest Bir 16'lıksın!

Genel kültür seviyene göre, senin 16 yaşında olduğunu düşünüyoruz. Öncelikle şunu demek gerekir ki, muhteşem bir yaştasın. Masumsun, kalbinde kötülüğün zerresi yok, bozulmamışsın daha. İnsanlara güvenebiliyor, şaşırabiliyor ve de kolay inanabiliyorsun. Şimdi 'böyle olursan seni çok üzerler' edebiyatına girmek istemiyoruz; bizce hep böyle masum ve bozulmamış kal! Çünkü günümüz çöplüğündeki en güzel erdem bu! Aynn dvm knk kısaca :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
122
61
43
33
20
16
16