Görüş Bildir
Haberler
Gençlik Nerelerde Takılıyor?

Gençlik Nerelerde Takılıyor?

Ali Çeşmeci
04.03.2014 - 11:56 Son Güncelleme: 04.03.2014 - 17:55

Gençlik Nerelerde Takılıyor?

Unimetre, eğlenceyi ve dansı seven, güzel müzik dinlemek isteyen kararsız üniversite öğrencileri için sunar;

Bahar şenlikleriyle başlayan eğlence maratonuna akşamları kaldığı yerden devam etmek isteyenler, akşamları ne yapacağız, nerede takılacağız gibi çetrefilli sorulara son vermek için çeşitli alternatif mekanları araştırdık.

Babylon

Tünel- Asmalımescit- Beyoğlu’ nda kültürlerarası bir anlayışla müzikseverlere değişik bakış açılarının toplandığı düzenli ve zengin bir program sunmaya 10 yılı aşkın bir süredir devam eden bu konser merkezi; mimarisi, akustik tasarımı ve teknik donanımıyla Türkiye’nin en iyi canlı müzik mekanı olarak değerlendiriliyor. Babylon, bir gece klübü olmanın ötesine gidip yerli, yabancı birçok müzisyenin etkileşim içinde olmasını sağlayarak, bu çeşitlilikten doğan müziği kültürel ve müzikal bir bellek haline getirme misyonu taşıyor. Yıllardır, canlı müziğin gücünden beslenen, her zaman tek bir tarza, türe, akıma tutsak kalmadan, iyi müzisyenlere, iyi müziklere, çeşitli akımlara ev sahipliği yapma ve bunların bütününden İstanbul’a mal olan bir akım yaratma dürtüsüyle hareket eden bu mekanın büyüleyici atmosferini kaçırmayın.

Peyote

Replikas, Baba Zula, Fairuz Derinbulut, Nekropsi ve daha birçok yerli alternatif grubu, bırakın yerli müzik piyasasını, dünya müzik piyasasına sunan, onlara birçok kulvar açan İstanbul’ un soundunu şekillendirme misyonu taşıyan bir bar olan Peyote Nevizade’ de müdavimlerine farklı ve alternatif müzikler sunmaya yıllardır devam ediyor. Ayrıca canlı müzik dışında yeni ve farklı müzikler keşfetmek isteyenler için kaliteli ve işinin ehli DJ’ leri her zaman setlerinin başında .Kendi bünyelerinde kurdukları Peyote Müzik’ le birçok yerli gruba albüm çıkartma fırsatı veren Peyote, genelde bu grupları kendi canlı sahnelerinden seçiyor. Dinledikleri müzikten sıkılanlar, yeni tadlar arayanlar için Peyote tadımlık değil ömürlük bir müzik zevki sunuyor.

Nublu

Ünlü müzisyen İlhan Erşahin’ inden aşina olduğumuz Nublu, New York’daki şubesiyle çok konuşulan mekanlardan birisiydi. Genelde, Nublu Records'dan albümü çıkan sanatçıların sahne aldığı Nublu’ nun İstanbul şubesi de New York’da’ daki kadar renkli. Dansı sevenler, kaliteli müziğe varım diyenler için Nublu İstanbul şubesi Karaköy’ de. Gradiva Otel’den girdiğinizde zeminin iki kat altında yer alan Nublu’da hafta içi ve hafta sonları saat 22: 00′den itibaren canlı müzik performansları seyredebilir, performans olmayan günlerde ise Dj müziği eşliğinde barda vakit geçirebilirsiniz.

MiniMüzikhol

Elektronik müziğin kalbi son zamanlarda Sıraselvi semalarında atıyor. Son zamanların en gözde makanlarından Minimüzikhol, dans tutkunlarına birbirinden kaliteli DJ’ leriyle birbirinden eğlenceli saatler geçirtiyor. Gece 00: 02'den sonra hareketlenen mekan eğlenceye ve dansa doyamayanlar için kalitesi hiç düşmeden hizmet vermeye devam ediyor.

İndigo

Son yıllarda getirdikleri Dj’lerle fark yaratan İndigo, yakın zamanda yapılan tadilattan sonra yenilenen ses sistemi ve mekanda değişiklilerle İstanbul gece hayatını gümbür gümbür sallamaya devam ediyor. Küçük ve samimi mekanı ve olağanüstü ses sitemiyle birbirinden değerli sanatçıları ağırlamaya devam eden İndigo, Tomtom Sokak’ ta sizleri bekliyor.

Kiki

Çay evi konseptiyle yola çıkıp İstanbul gece hayatının önemli simgelerinden birisi haline gelen Kiki, Sıraselviler’ de Alman hastanesinin karşısındaki yeriyle birbirinde lezzetli yemekler, kokteyller ve hafızalara kazınacak DJ performanslarıyla birçok zevki vaad ediyor. Müdavimleri Kiki’ de zamanın nasıl geçtiğini anlayabilmek mümkün değil diyor. Siz de zaman mefhumunuzu belirli bir süre kaybetmek istiyorsanız yolunuz mutlaka Kiki’ ye düşsün.

Ghetto

Ghetto, düzenlediği partilerle gece hayatına farklı bir soluk getiren yerlerden. Muhteşem dekorasyonu, olağanüstü terasıyla...

Kaynak: http://www.unimetre.com/genclik-nerel...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın