Görüş Bildir
Haberler
Gençliğini Nerede Harcadın?

etiket Gençliğini Nerede Harcadın?

Bu testte gençliğini nerede harcadığını söylüyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz. Sence en güzel haftasonu nasıl geçirilir?

2. Çevrene göre sen kime çekmişsin?

3. Bir dilek dilesen bu ne hakkında olurdu?

4. Hayatın bir roman olsa bu romanı kimin yazmasını isterdin?

5. Çocuğunun nasıl biri olmasını istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence gençlikle ilgili hangi tespit daha doğru?

7. Geldik son soruya. 5 sene önceki haline bir tavsiye verecek olsan bu ne olurdu?

Aşk meşk peşinde!

Aşk meşk peşinde!

Aaaah ah! Senin gençliğin sevgili peşinde heba olmuş. Kur yapmalar, sevdiğin kişiyi etkilemeye çalışmak, taktikler, ayrılıklar, barışmalar... Tüm gençliğini böyle şeylerle harcamışsın. Şu an elinde sadece acı ve tatlı anıların, yaşanmışlıkların var. Hatta aşk doktoru mertebesine yükseldiğin için diğer insanlara tavsiye verecek duruma gelmişsin.

İtlik serserilik peşinde!

İtlik serserilik peşinde!

Biraz eğlenmeyeceksek bu dünyanın ne anlamı var değil mi? Bu düşünceden yola çıkarak sen de gençliğini itlik serserilik peşinde harcamışsın. Anı yaşamanın en iyisi olduğunu düşünüp geleceğe pek hazırlanmadığını da görebiliyoruz. Ağustos böceği misali bazen bundan pişman olacak gibi oluyorsun ama sonra o deli dolu anlar aklına gelince pişmanlığın geçiyor.

Oyun başında!

Oyun başında!

Verdiğin yanıtlara göre sen gençliğini oyun başında harcamışsın. Çevren çok şikayet etse de ekrandaki piksellerle arana kimse girememiş. Bazen bu uğurda uykusuz kalmış, oyuna bakacağım diye arkadaşlarını ihmal etmiş, derslerini, işini gücünü kaçırmış gibi duruyorsun. 5 dakika bakayım sonra işime başlarım diye diye gençliğin ekran önünde geçmiş.

Okul sıralarında!

Okul sıralarında!

Bazı insanların hedefleri, idealleri uğruna diğerlerinden fazla efor sarf etmesi gerekebilir. Sen de bu eforu okul sıralarında not alırken sınavlar için uykusuz kalırken harcadın. İleride çektiğin bu çilenin karşılığı olduğunu bildiğin için rahatsın ama arada sırada 'Biraz da kendime mi vakit ayırsaydım?' diye hayıflanıyorsun. Ancak bugün mü yarın mı dengesini kurmak çok daha önemli.

Boş işler peşinde!

Boş işler peşinde!

Hayatın zaten boş olduğuna inanıyorsun. Bu yüzden zaten boş olan hayatı biraz daha boşlukla doldurmaya karar vermişsin. Bazıları senin yaptığın şeyleri vakit kaybı olarak görse de sen hiç üşenmedin. Ne hoşuna gidiyorsa onu yaptın, başkalarının boş dediği şeyleri yaparken keyif aldın. Kısaca sen gençliğini başkalarına göre boş sana göre eğlenceli şeyler peşinde harcadın.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
523
223
92
86
72
36
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ercan

oyun başındamı ? ulan ben 7 yaşından beri bilfiil çalışıyorum göt !

Aslıhan Yiğit

Boş işler peşinde! evet hayat boş..

Anormal Maymun

İtlik serserilik peşinde! dcgsvhjkl