Görüş Bildir
Haberler
Genç Kızlara Özel Test: Tatlı mı Tatlı Dizi "Girls"ün Hangi Karakterisin?

etiket Genç Kızlara Özel Test: Tatlı mı Tatlı Dizi "Girls"ün Hangi Karakterisin?

Yung Boş Ada
02.09.2016 - 19:00

Tatlı mı tatlı dört genç kızın hayat mücadelelerini konu alan sevimli dizi Girls... Hepimiz bu diziyi izlerken kendimizi onların yerine koyup onlardan biri gibi düşündük. İşte bugün biz bu hayali biraz daha gerçek kılacağız senin için! Bakalım gerçekten Girls'ün hangi karakterisin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! Diyelim ki gecenin bir vakti karnın inanılmaz acıktı: Ne yersin?

2. Sıradaki sorularımız biraz güzellikle alakalı: Bu tarzlardan hangisini daha çok beğeniyorsun?

3. Ve tabii ki de saçlar! Bu kadınlardan hangisinin saçlarına sahip olmak isterdin?

4. Makyaj olmadan elbette olmaz! Bu makyajlardan hangisi daha çok hoşuna gidiyor?

5. Hadi biraz seni tanıyalım: Hayatta bunlardan hangisi olmasa daha rahat yaşardın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ya aşk? Aşktan yana şansın nasıl?

7. Biraz hayallere dalalım: Bu mesleklerden hangisini yapmak senin hayallerin arasında?

8. Son olarak: Hayalindeki erkek bunlardan hangisine daha çok benziyor?

Sen Hannah'sın!

Sen Hannah'sın!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen tam bir Hannah'sın! Hatta dizide direk seni oynatsalar hiç zorluk çekmezmişsin. Çünkü sen de tıpkı onun gibi hayalperest ve hayalleri uğruna her şeyi göze alacak kadar cesursun. Hatta insanlar senin hayallerini ciddiye almasa ve sana 'boş şeylerle uğraşıyorsun' dese bile bunu umursamayacak kadar cesur! Diğer yandan aşk konusunda senin de Hannah gibi bir türlü yüzün gülemiyor. Bir türlü dikiş tutturamıyor, mutluluğu bulamıyorsun. Fakat umudunu kaybetmemelisin, geleceğin sana neler getireceğini asla bilemezsin sonuçta!

Sen Marnie'sin!

Sen Marnie'sin!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen tam bir Marnie'sin! Hatta sana bir şey söyleyelim mi? Dizide Marnie rolünde seni oynatsalar hiç ama hiç zorluk çekmezsin, çünkü kendin olman yeterli! Sen de tıpkı onun gibi insanlarla arandaki mesafeye çok önem veriyorsun; gereksiz samimiyetten hiç haz etmiyor, herkesin yerini bilmesi gerektiğini düşünüyorsun. Diğer yandan son derece düzenli, planlı ve olgun bir insansın. Arkadaş grubundaki anne sen olabilirsin hatta! Ayrıca sen şıklığa inanılmaz önem veriyorsun; seni her daim bakımlı ve şık görmek hiç de şaşırtıcı bir durum değil yani!

Sen Jessa'sın!

Sen Jessa'sın!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen tam bir Jessa'sın! Hatta dizide Jessa rolünde sen oynasan cuk otururmuş; sen de hiç zorlanmazdın açıkçası. Sonuçta tek yapman gereken kendin gibi davranmak! Sen de tıpkı Jessa gibi son derece çılgın ve spontane bir insansın! Ne zaman ne yapacağın, nereye gideceğin, kiminle olacağın hiç ama hiç belli olmuyor. Kafana esiyor ortalıktan kayboluyorsun, kafana esiyor bir anda ortaya çıkıyorsun. Başına buyruk yaşamayı seviyorsun yani; kısıtlamalardan nefret ediyorsun. Tam anlamıyla özgür kızsın! Fakat biliyorsun ki bunları yapmak büyük cesaret ister: İşte işin en önemli kısmı bu; sende bu cesaret fazlasıyla var!

Sen Shoshanna'sın!

Sen Shoshanna'sın!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen tıpkı Shoshanna gibisin! Hatta sana bir şey söyleyelim mi? Dizide Shoshanna rolünde seni oynatsalar hiç ama hiç zorlanmazmışsın, o derece! Sen de tıpkı Shoshanna gibi aslında inanılmaz saf ve iyi niyetli bir insansın. Aynı zamanda son derece zekisin de; bu yüzden insanları çoğu zaman şaşırtabiliyorsun. Onlar senin daha toy olduğunu düşünürken yaptığın hareketler ve kurduğun cümlelerle herkesi dumura uğratabiliyorsun! Dahası, senin kadar sorumluluk sahibi bir insan biz daha önce hiç görmedik! Resmen üzerine düşen her şeyi tam olması gerektiği şekilde ve olması gerektiği zamanda yapıyor, asla işlerini aksatmıyorsun! Bu konuda gerçekten örnek alınması gereken bir insansın!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
934
418
164
152
44
39
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Öyle bir dizi mi varmış

Sevilay

ben mi cahilim yoksa bu dizi pek popüler değil mi?

Joozefina Jozeppe

Diziyi ilk defadır duyuyorum karakterini napiyim