Görüş Bildir
Haberler
Genç Kıza Saplantılı Sevgili Kabusu: 'Azrailin Olacağım, Yüzüne Kezzap Atacağım...'

etiket Genç Kıza Saplantılı Sevgili Kabusu: 'Azrailin Olacağım, Yüzüne Kezzap Atacağım...'

Batuhan
25.02.2021 - 09:11

İstanbul'da ayrıldığı eski sevgilisinden ölüm tehdidi alan üniversite öğrencisi Elvan Koç çareyi polise gitmekte buldu. Ayrılığı hazmedemeyen eski sevgili bu ayrılıktan sorumlu tuttuğu Elvan Koç'un çocukluk arkadaşını da kezzap atıp yakmakla tehdit etti. İşte çarpıcı haberin ayrıntıları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sabah'tan Yunus Emre Kavak'a konuşan Elvan Koç, '2 yıl ilişkimiz oldu. Bana gerçek yüzünü göstermedi' dedi ve başına bela olan şahsın aslında uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyledi. Elvan Koç 'Ölmek istemiyorum' diyerek yaşadığı kabusu anlatırken olaya dair şoke eden WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı.

"Gözerimin önünde kendini kesti"

"Gözerimin önünde kendini kesti"

Elvan Koç, 'Onunla 2 yıl ilişkimiz oldu. Bana asıl yüzünü göstermemiş. Meğer uyuşturucu bağımlısıymış. Öğrenince ayrılmak istedim.

Evime gelip beni darbetmeye kalktı. Gözerimin önünde kendini kesti, ya katilin olacağım ya benim olacaksın dedi. Barıştım demezsen kesmeye devam ederim, sonra da seni keserim dedi. Ben ölmek istemiyorum, bu artık sevgiden aşktan öte takıntı haline getirdi ' ifadelerini kullandı. Koç'un yakın arkadaşı olan ve güzellik uzmanı Ela Çekiç'i de sosyal medya üzerinden tehdit etti.' dedi.

Tehditler devam ediyor

Tehditler devam ediyor

Bu ruh hastasının bir an önce ceza almasını istiyorum diyen Koç; 'İş işten geçtikten sonra olmasın. Yasalar bizleri yaşatmak için var öldükten sonra bir değeri yok. Bu benim sosyal medya hesabımı ele geçirmiş orada kendi kendine bir şeyler yaşıyor. Kolunun her yerine Elvan yazdırmış' şeklinde konuştu.

Eski kız arkadaşına bu tehditleri atan kişi onun çocukluk arkadaşı olan Ela Çekiç'e de ayrılmamıza sen sebep oldun diye tehditler atmaya başladı. Emniyete giderek şikayetçi olan Ela Çelik; 'Beni aradı ve bana Elvan ile aralarının bozulmasına benim sebep olduğumu söyleyerek tehditler etmeye başladı. Bana senin suyun ısındı bir kurşunu zor mu sanıyorsun evinin önüne geleceğim.

Bana Elvan'ın gözünü sen açtın deyip beni kezzapla yakmakla tehdit etti diyen Çekiç; 'Bu beladan biran önce kurtulmak istiyoruz. Artık çok korkuyoruz, ettiği tehditlerin sonu yok' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
840
271
138
44
39
20
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sensizsinema

Bir de ss al demiş bu it oğlu it. Bunlara bu rahatlık adaletsizlikten geliyor. Her kadın şikayetçi oluyor sonra göz göre göre öldürülüyorlar. Her gün 3 kadın... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Iste beyin diye buna denir bence okuyan herkesin aklinda bulunmasi gerekir bu degerli bilginin. 👏👏👏

Pasif Kullanıcı

Bu oruspucocuklarına bu gotu veren sistem yok edilmeli önce

Pasif Kullanıcı

"2 yıl ilişkimiz oldu. Bana gerçek yüzünü göstermedi". Bunun mümkün olduğunu düşünmüyorum. İnsanlar bir şekilde ipucunu veriyor. Babamın bana verdiği en büyü... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Bu arada bu konseptte bir roman yazıyorum şu sıralar, bu yüzden bu tür haberleri daha farklı bir gözle okuyorum. Watsapp yazışmalarını okurken yazan kişinin ... Devamını Gör