Görüş Bildir
Haberler
Genç Kadını Taciz Ederken Yakalanmıştı: Bursa'daki İğrenç Olayda Karar Verildi

Genç Kadını Taciz Ederken Yakalanmıştı: Bursa'daki İğrenç Olayda Karar Verildi

Ulaş
21.04.2021 - 13:04

Bursa'da staj yaptığı iş yerine yaya olarak giden Gözde Şahinbaş'a (18) bakarak, kendisini tatmin eden Suriye uyruklu K.A. (15) hakkında, cinsel taciz suçundan tutuksuz olarak yargılandığı davada karar çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
onedio.com

Bursa 2. Çocuk Mahkemesi’nde hakkında ‘cinsel taciz’ suçundan dava açılan K.A.’nın yargılanmasına başlandı. Duruşmaya Gözde Şahinbaş, sanık K.A. ve avukatı katıldı. K.A. mahkemede yaptığı savunmada, “Arkadaşımı bekliyordum. Tuvaletimi yapmak için açık cami baktım ama bulamadım. Yol kenarında park edilmiş iki aracın arasına girdim. Pantolonumu indirip, tuvaletimi yapmaya başladım. Yoldan geçen Gözde Şahinbaş’ı görmedim. Pantolonum lastikli olduğu için dizlerime kadar inmiş. Gözde Şahinbaş beni görüp, bağırınca utandım ve kaçtım” dedi.

Gözde Şahinbaş ise 2 gün üst üste aynı yerde gördüğü sanığın kendisine bakarak tatmin olduğunu söyledi. Mahkeme heyeti, K.A.’yı 1 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırdı.

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
166
40
22
10
9
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hakan Çınar

Bu insanlar ülkesini kaybetmiş artık tek dertleri yaşamsal fonksiyonlarını devam ettirmek. Bunlar için karın tokluğu ve başını sokacak bir ev yeterli, hatta... Devamını Gör

har

Sürün amına kodum vatansız piçi sürün

lilithtrinity

ne hapis cezası yaa,infaz bile edilmez o ceza. hemen deport yalllah yallah yapacaksın bunları. bu ne rahatlık yaa! mülteci olarak gittiğin ülkede suça karışm... Devamını Gör