Görüş Bildir
Haberler
Gelin Saçı Modelinde Nelere Dikkat Etmeli?

etiket Gelin Saçı Modelinde Nelere Dikkat Etmeli?

24.09.2014 - 19:13 Son Güncelleme: 24.09.2014 - 19:18

En Çok Tercih Edilenler

Sonbahar aylarının etkisini göstermeye başlamış olması düğün sezonunun sona erdiği anlamına gelmiyor. Gelin ve damat adayı çiftler mevsimlere ve sezonlara takılmadan hayatlarını bir araya getirecekleri en güzel güne hazırlanmaya devam ediyorlar. Rüya gibi bir düğün hayal eden bütün gelin adaylarının en mutlu günlerinde istedikleri tek şey vardır; Rüya gibi bir gelin olabilmek!

Bütün hazırlıklar bitip o gün gelip çattığında gelin adayının düğün öncesi son adresi tabi ki kuaförü olacaktır. Çünkü gelinler için en önemli ve en sona bırakılan detaydır gelin saçı. Oldukça önemlidir ve en güvenilen kuaföre emanet edilir bu görev. Peki 2015 Gelin Saçı Modelleri arasında en çok tercih edilen modeller hangileridir dersiniz?

Gelin Topuzu Saç Modelleri

Gelin adaylarının en çok tercih ettiği ve uzman kuaförlerinde önerdiği gelin saçı modeli, topuz modelleridir. Çünkü sade veya abartılı hemen her gelinliğe rahatlıkla yakışacak ve saçlarınızın huyuna ve şekline göre onlarca çeşidi ile uyum sağlayacak en güzel gelin saçı, topuz modelidir diyebiliriz. Peki topuz gelin saçı modelinin hangi çeşidi sizin için uygundur dersiniz? Burada tercihlerinizi kuaförünüze bildirmelisiniz.

Kaynak: http://www.modakan.com/2015-gelin-sac...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın