Görüş Bildir
Haberler
Gelecekte Hangi Suçu İşleyeceğini Sana Net Olarak Söylüyoruz!

etiket Gelecekte Hangi Suçu İşleyeceğini Sana Net Olarak Söylüyoruz!

Ayşe Korkmaz
23.03.2016 - 18:05

Hepimizin içinde böyle bir isyancı, ''Yeter ulan, başlarım düzenine'' diyen bir ruh var aslında. Peki sen bir suç işleyecek olsaydın hangisini işlerdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, nasıl bir yerde yaşıyorsun?

2. Peki nerede çalışıyorsun?

3. Şimdi dürüstçe cevabını bekliyoruz senden, bu hayatta en çok kime güveniyorsun?

4. Hadi şimdi biraz da çocukluğuna inelim, hiç şüphesiz ki en önemlisi bu!

5. Demek öyle... Söyle o zaman dün öğlen saatlerinde neredeydin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin için gelmiş geçmiş en iyi suç dizisi hangisi olabilir?

7. Seni suça iten etkenler ne olurdu peki?

8. Son olarak, olacaklardan dolayı pişman mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Soygunculuktan Mapuslara Gireceksin!

Sen olsan olsan banka soyguncusu olursun, bunu da iyi becerir misin bilemiyoruz gerçi çünkü biliyoruz ki asla kötü niyetli biri değilsin. Büyük paralara ihtiyaç duysan yapacağın ilk plan soygunculuk olurdu, çünkü sen utangaç, biraz kendi içinde, maskelerin ardında yaşayan birisin. Suçu işlediğini kimsenin bilmesini hatta belki suçu işlemeyi bile istemezsin. Ama işte şartlar seni para bulmaya itmiş bir şekilde. Ama merhametin kimsenin parasını yemeye el veremeyeceği için sadece hikayelerinde yazabileceğin küçük bir macera olarak kalabilir belki soygun yapmak!

Kalp Hırsızlığından Ağırlaştırılmış Müebbet Yiyeceksin!

Ah sen yok musun sen... Belki de suçların en büyüğünü işliyorsun, anayasada yeri yok diye kimseye zarar vermedim mi sandın acaba?! Sen oldukça çapkın, gözü açık birisin. Eğlenmeyi ve gününü gün etmeyi seviyorsun, dolayısıyla da keyfin kimde ve nerde iyiyse oraya gidiyorsun. İlgi çekicisin, girdiğin ortamlardan kalbini kazanamayacağın çok az insan var ama onları bırakıp giderken geride kalan kırık kalplere dön de bi bak isteriz!

Organize İşler: Oto Hırsızlığı!

Sen biraz çekingen birisin ama ruhun inanılmaz maceracı, çekinsen de bir şeylere atılmaya çok heveslisin. İnceden bir lüks düşkünlüğü de yok değil, hal böyle olunca senin işleyebileceğin suçun oto hırsızlık olabileceğini söyleyebiliriz. Sen istiyorsun ki işin görülsün, kimseyle bir derdin yok. Yakalanırsan da kimseyi zora koşmadan, ''böyle böyle oldu abicim'' diye de anlatırsın, senin için bir maceranın daha sonu olmuş olur sadece.

Toplumun Huzurunu Bozan Davranışlar Sergilemek!

Sen parti insanısın, eğlencenin nabzını tutan şen şakrak bir karaktersin. Bir gün orda, bir gün burda kafana estiği gibi davranıyorsun. Sana kalsa, hayatını yaşıyorsun da bazen öyle şeyler olabilir ki komşuları başına toplayabilir, yerlerde yuvarlanabilir, tanımadığın insanlara ''Ben sizi çok sevdim!'' diyip sarılmakla son bulabilirsin. Yani bi düşünürsen limitsiz bir eğlence ve kendini mutlu etme duygun var diye de suçlanacaksan nolacak ki? Biraz kontrollü olursan, hiçbir şey olmaz sana, gül gibi yaşar gidersin!

Ortadoğu ve Balkanların En Büyük Gıybet Ağı İmparatorluğu!

Aman aman bu ne, sen neler duydun ya bu kadar?! Sen oldukça meraklı ve gizemli birisin, insanların sırlarına ulaşmaya çok ama çok heveslisin. Çünkü çok güven veriyorsun karşındakine, e herkes de sana açıveriyor kalbini. Sen şu an bu özelliğini çok iyi bir şekilde korusan da. Bu kadar sırrı, bilgiyi kullanmak istesen dünyanın en büyük gıybet kazanını çevirirdin kesin! En iyisi sen bildiklerini kendine saklamaya devam et, bizi bile tepe taklak edersin kesin!

Su Testisi Miami'de Kırılır: Para Aklama!

Su Testisi Miami'de Kırılır: Para Aklama!

Senin kafan ticarete inanılmaz basıyor ve biraz lükse de düşkünlük yok değil. Bu kadar başarılı bir iş insanı olacak olman kimi insanlarca farklı yollara çekimene sebep olabilir. İllegal işlere bir kere bulaştın mı zaten kendini toparlayamazsın. Sahip olduğun şeyleri sevdiğin için onları kaybetme korkusu belki seni paranı daha farklı şekillerde elinde tutmaya itebilir.  Ama sen de biliyorsun ki Interpol'den kaçamazsın! Kimin nerde seni yakalayacağını asla bilmeden, kaçak göçek bir yaşamı kaldıramazsın, o yüzden namusunla çalışmaya devam!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
800
459
295
113
104
93
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tolgahan Hasanoğlu

yapacağınız testi sikiyim nerde çalışıyosun sorusunun cevabı bu kadar az olamaz. Antrenörüm ben Sahada çalışıyorum , hangisini seçeyim şimdi

FeLiNa

bilemedi hiçbir suç işlemezdim.

Bi Tengri Değil

Testi çözerken 7'ye gelince tıkandım. Suç bazen mantıklı sebeplerden işlenebilir. Keşke 'diğer' seçeneği olsaydı. Elveda test.