Görüş Bildir
Haberler
Geçmişte Yaşasan Hangi Tarihi Kişilik Olurdun?

etiket Geçmişte Yaşasan Hangi Tarihi Kişilik Olurdun?

Borgen
17.11.2016 - 13:40

Günümüzde değil de eski zamanlarda yaşamış olmayı hayal ettin mi? Şu dönemde yaşasaydım şunu yapardım dediğin oldu mu peki hiç? Eski zamanlara gidip tarihin akışını değiştirmeyi hayal ettiysen bu test tam sana göre. Geçmişte şu andaki karakterinle yaşamış olsan ve bir tarihi kişilik olma şansın verilse sana kim olmaya uygun olurdun, soruları yanıtla da görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim önce.

2. Bir karar alırken genelde başkalarına mı danışırsın yoksa, kendi bildiğini mi yaparsın?

3. Peki çevren tarafından önemli konularda sana fikir danışıldığı olur mu?

4. Biraz hafızanı yokla bakalım. Geleceğe yönelik tahminlerin tutar mı?

5. Bu süper kahramanlardan hangisi olmak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dünya üzerinde tek bir şeyi değiştirip kendi ideallerindeki hale getirme imkanın olsaydı hangisini değiştirdin?

7. Güç üzerine söylenmiş bu sözlerden hangisine daha çok katılıyorsun peki?

8. En çok merak ettiğin, takip ettiğin ve tutkulu olduğun konu şunlardan hangisidir?

9. Son olarak, sence tarihteki en faydalı icat bunlardan hangisi?

Mustafa Kemal Atatürk!

Mustafa Kemal Atatürk!

Sen geçmişte yaşasan Mustafa Kemal Atatürk olurdun! Kararlı ve azimli bir insansın. Değişim senin ruhunda var. Bir şeyleri sil baştan yaratan ve kendinden sonra gelen pek çoklarına ilham veren bir lider ışığına sahipsin. En büyük zorlukların altından kalkabilecek ve ölümüne savaşacak bir yüreğin olduğu için başarısız olman imkansız!

Che Guevara!

Che Guevara!

Sen geçmişte yaşasan Che Guevara olurdun! Senin ruhun devrimci. Adaletsizlik asla sana göre değil. Sana kendin için değil hiç tanımadığın insanlar için de mücadele edecek bir yürek var sende. Bir yola girdin mi sonuna kadar gidersin. Seni o yoldan döndürecek ya da gözünü korkutacak hiç bir şey olamaz. Gözü kara olduğun için senin önünde durmak mümkün değil!

Albert Einstein!

Albert Einstein!

Sen geçmişte yaşasan Albert Einstein olurdun! Zekandan bahsetmeye gerek bile yok. Ancak asıl öne çıkan özelliğin meraklı ve detaycı olman. Araştırmayı ve değiştirmeyi seviyorsun. İlham verici bir yönün var. Kararlısın, kendine güvenin tam ve kuralları baştan yazacak cesarete sahipsin. Saygı duyulan ve hayranlık uyandırıcı bir insan olmanın önünde pek bir engel olmazdı!

Büyük İskender!

Büyük İskender!

Sen geçmişte yaşasan Büyük İskender olurdun! Son derece haşmetli bir lider. Fethetmeyi seven, geçtiği yerlere izini bırakan ve asla durmak bilmeyen biri. Senin için sınırlar sadece yıkılmak için varlar. Önüne çıkacak olanın vay haline. Güçlüsün ve bunun farkındasın. Hedefe odaklanmışsan onu elde etmeden bırakmak hiç de sana göre değil!

10. Sigmund Freud!

10. Sigmund Freud!

Sen geçmişte yaşasan Sigmund Freud olurdun! İnsan ruhunun derinliklerini merak eden ve hiç durmadan araştıran biri. Kendini işine ve insanlar için bir şeyleri değiştirmeye adamış bir insan. Sen her şeyden önce anlamayı seviyorsun. Bir şeyleri çözmek için önce onu detaylıca kavramak gerektiğini biliyorsun. İnsan psikolojisinden iyi anlıyorsun ve çözüm odaklı yanını bununla birleştirince herkesin etrafında görmek istediği biri oluyorsun!

Hürrem Sultan!

Hürrem Sultan!

Sen geçmişte yaşasan Hürrem Sultan olurdun! İstediğini alan bir insansın. Bir şeyi elde etmeyi kafana koyarsan önünde hiç kimse duramaz. Aynı Hürrem gibi kararlısın ve etrafındaki insanlar üzerinden anlaşılması güç bir etkin var. Güzelliğin dominant karakterin ile birleşince sana karşı koymak güçleşiyor. İnce zekanı da buna ekleyince senin için tarihin en güçlü kadınlarından biri olmak dışında pek de seçenek kalmıyor!

Kleopatra!

Kleopatra!

Sen geçmişte yaşasan Kleopatra olurdun! Gözü kara bir kadın. Oldukça güçlü bir tarihi figür. Hem güzelliği hem de iktidarı ele geçirmesiyle meşhur. Ancak istediğini almak konusunda sınırları olmayan birisi. Sen de kuralları alaşağı etmeyi seven ve hedefe odaklandığından önünde durulmaması gereken bir inansın. Bir imparatorluğu yönetecek becerin de var kendi canından vazgeçebilecek cesaretin de!

Prenses Diana!

Prenses Diana!

Sen geçmişte yaşasan Prenses Diana olurdun! Bir peri masalının kahramanı olduğu kadar sonu acıklı biten bir aşk hikayesinin de başrolü. Hayatı iki yönlü de yaşıyorsun, senin için gülmek de ağlamak da bu hayata ait şeyler. İyiliksever birisin ama bu yüzden zarar gördüğün de çok oluyor. İnsanların etrafında görmek istediği türden birisin, varlığın onlara neşe katıyor. Kalabalık bir grup içerisinde ilk anda fark edilecek biri için doğru isim de Diana olurdu ancak zaten!

Virginia Woolf!

Virginia Woolf!

Sen geçmişte yaşasan Virginia Woolf olurdun! Hüzün senin ikinci ismin. Başkaldırı da öyle. Sana dayatılanı yıkmak senin ruhunda var. Ancak derinlerde seni daima aşağıya çeken, depresif ve pesimist tarafın işleri zorlaştırıyor. Kendinden sonra gelenlere ilham verecek ve geride bıraktıklarınla insanları etkileyecek bir yeteneğe sahipsin. Kadınlara has o ince zeka ve yaratıcılık sende vücut bulmuş!

Jeanne d'Arc!

Jeanne d'Arc!

Sen geçmişte yaşasan Jeanne d'Arc olurdun! Senin en iyi anlatan kelime cesaret. Asla vazgeçmiyor ve amacına ulaşmak için mümkün olan her yolu denemekten çekinmiyorsun. İnsanların senin hakkında ne düşündüğü çok da önemli değil, bir gün hakkının teslim edileceğini biliyorsun. Mücadele etmeden teslim olmak asla sana göre değil, savaşçı ve inatçı ruhun buna asla müsaade etmez!

11.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1275
523
242
147
77
69
53
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Mustafa Kemal Atatürk diyorsunuz da, yapmayın bu kadar. Bu kadar basite indirgemeyin artık bazı şeyleri. İyi hoş eğlence olsun diye takılıyor herkes. Ancak b... Devamını Gör

banada Atatürk çıktı sevinemedim utandım amk Onedio bu kardeşimiz haklı.

ehmedstyle

Atatürk olanlar beğensin

Uygar Aytun

Hepimiz ATATÜRK' üz :)