Görüş Bildir
Haberler
Geçmişte En Çok Özlediğiniz Şeyi Söylüyoruz!

Geçmişte En Çok Özlediğiniz Şeyi Söylüyoruz!

Bazen yolda yürürken burnumuza gelen bir koku, bazen bir fotoğrafa bakınca anımsadığımız güzel zamanlar bizi geçmişimize götürür. Biz de senin geçmişinde, özlediğin bir şeyi bu test sonunda söylüyoruz. 

O zaman

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. Başlayalım bakalım. Kokladığında seni başka yerlere götüren bir koku seç.

3. Başlayalım bakalım. Kokladığında seni başka yerlere götüren bir koku seç.

4. Peki bu çizgi filmlerden hangisini çok severdin?

5. O zaman söyle bakalım. Bir yıla gitsen bu yıl hangisi olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki en iddialı olduğun oyun hangisiydi?

7. O zaman bize yılbaşı deyince aklına gelen ilk şeyi seç.

8. Bunlardan hangisi seni çocukluğuna götürdü?

9. Peki genellikle tatillerini nasıl geçiriyorsun?

9. Peki genellikle tatillerini nasıl geçiriyorsun?

10. Son olarak bir Tarkan şarkısı seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çocukluk aşkı

Çocukluk aşkı

Senin en çok özlediğin şey çocukluk aşkın. O ilk heyecanını ve saflığını çok özlüyorsun. Bir silgi vermesiyle, belki de beslenmesini paylaşmasıyla ona aşık olmuştun. Artık böyle saf bir aşk bulamadığın için sürekli o zamanları anımsıyorsun. Daha çocuksu bir yapın var. Her şeye karşı içinde, heyecan duygusu oluşuyor. Çok düşünmeden, ani karar veriyorsun. Çocuksu ruhun hala içinde ve bunu diğer insanlara da yansıtıyorsun. Çok vefalı biri olduğun için sana yapılan iyilikleri öyle kolay kolay unutmuyorsun. Sevmenin kötü bir şey olduğunu sandığımız o yıllarda, sanki kötü bir şey yapıyormuşuz hissi yaşadığın en masum en güzel aşktı. Şimdi tanıştığın insanlarda o saflığı, iyiliği ve merhameti bulamayınca, onlardan koşarak uzaklaşıyorsun. Öyle herkesle ilişki yaşamayı değil de, gerçekten doğru insanın gelmesini ve onu sonsuza kadar onu sevmeyi istiyorsun. Çocukluk aşkın sık sık aklına geldiği için, bir gün tekrar öyle hisler yaşayacağını düşünüyorsun.

Sabah erken kalkıp çizgi film izlemek.

Sabah erken kalkıp çizgi film izlemek.

Çocukluk yıllarının en tatlı zamanları tabii ki, sabah erkenden kalkıp çizgi film izlediğimiz zamanlardı. Senin de en özlediğin zamanlar o günler. Hiçbir derdinin, sorumluluğunun olmadığı yıllara gitmek ve şimdiki sıkıntılarından kurtulmak istiyorsun. Hayatta başarılı olmak için verdiğin çaba seni çok yormuş. O yüzden artık bunların karşılığını almak ve dinlenmek istiyorsun. İş ve çalışma hayatın senin için her şey demek. Başarılı olmak için her şeyi yaparsın ama bazen zorlandığın ve pes etmeye yakın olduğun anlarda az değil. Böyle zamanlarda seni ayağa kaldıracak yakınların var. Geçmişine baktığında 'ne güzel yıllar geçmiş' diyeceğin bir sürü komik anılarının olması seni çoğunlukla geçmişe götürüyor. Şimdi de çok çalışmadığın zamanlarda hayatın tadını çıkarabiliyorsun. Sen aslında daha çok o zamanlardaki hayatını, anda kalıp o zamanın tadını çıkarmayı özlüyorsun. Yarını planlamamak senin için büyük bir mutluluk.

İlk bisikletini aldığın an.

İlk bisikletini aldığın an.

Senin geçmişte özlediğin şey ilk bisikletini aldığın o an. Yaşadığın heyecanı ve mutluluğu artık hiçbir şeyde hissedemiyorsun. Belki günlerce, belki aylarca yalvardın, bekledin ama sonunda kapının önünde o bisikleti görünce havalara uçtun. İşte şu an seni böyle hissettiren bir duygu yok. Belki de bunun nedeni hayatında artık her istediğinin olmasıyla alakalıdır. Senin için imkansız bir şey pek yok. İstediğin her şey bir gün sonra elinde oluyor. Bu da senin artık bir nesneye heyecanlanmanı engelliyor. Ama ailen veya sevgilinle beraber geçirdiğin zamanlar sana farklı hissettirmek için yetiyor. Onlarla yaşadığın sıcacık anlar, en basit şekilde oturup kahve içmek sohbet etmek sana o yaşayamadığın bütün duyguları, en çok da minnet duygusunu yaşatıyor. Ailene çok bağlısın ve onlarsız en küçük bir şey bile yapmıyorsun. Çünkü seni sonsuz seven ve hep destek olan insanlar onlar. O heyecanı bir daha yaşayamasan da onun yerini dolduran bir sürü duyguyu hissediyorsun.

Lise yıllarındaki sınıf ortamı.

Lise yıllarındaki sınıf ortamı.

Senin geçmişinde en çok özlediğin şey kesinlikle lise yılların. O zamanlardaki  hayatı hafife almak, pek bir şeyin farkında olmamak, daha önünde okuyacağın ve öğrenci olarak geçireceğin çok yılın olması senin mutlu olman için yeten sebeplerdi. Arkadaşlarınla saçma şeyler yaparak eğlendiğin sonra 'biz bunu niye yaptık' diye düşündüğün yıllar... Sen her şeyin yenisini seviyorsun ama dostun eskini seviyorsun. Hala lise arkadaşlarınla görüşüyor ve toplanınca o komik anları anlatıp neşeleniyorsunuz. Yaptığınız her şeyi, iyi veya kötü kimseye açıklamak zorunda olmadığınız, o zamanlar senin en keyif zamanlarındı. Şimdi oturup düşününce iyi ki öyle yıllar geçirmişim dediğin, yaptıklarından da yapmadıklarından da pişman olmadığın sadece an'a odaklandığın o güzel yılları anımsıyorsun. O yılların değerli olduğunu ve bir daha o kadar fütursuzca eğlendiğin, başka zamanların olmayacağını bildiğin için sonuna kadar tadını çıkarmışsın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

👇

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
159
94
68
63
26
19
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Çocukluk aşkı Senin en çok özlediğin şey çocukluk aşkın. O ilk heyecanını ve saflığını çok özlüyorsun. Bir silgi vermesiyle, belki de beslenmesini paylaşmas... Devamını Gör

Aylin Kayhan

İlk bisikletini aldığın an.

İdil

İlk bisikletini aldığın an! Evet bisiklet sürmeyi severim ilk bisikletimi de bayağı kullanmıştım