Görüş Bildir
Haberler
Geçirdiği Hamilelik Dönemini Çok Başka Boyutlara Taşımış Kadın; Chontel Duncan'la Tanışın!

etiket Geçirdiği Hamilelik Dönemini Çok Başka Boyutlara Taşımış Kadın; Chontel Duncan'la Tanışın!

VsVs
17.03.2016 - 11:50

Chontel Duncan vücudu ve yaptıklarıyla adeta hamileliğe meydan okuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sizce bu iki kadının ortak özelliği ne olabilir? Eğer verecek bir cevap bulamadıysanız biz söyleyelim. Bu iki kadın da hamile ve aralarında sadece 4 haftalık bir fark var.

2. Chontel Duncan Avustralyalı bir fitness eğitmeni. Aynı zamanda Miss Universe güzellik yarışmasında finale kalmış bir model.

3. Chontel hamileliği boyunca ayna karşısındaki görüntüsünü haftalık olarak takipçileriyle paylaşmaya başlamış.

4. Onu sosyal medyanın ilgi odağı haline getiren şey ise kendi gibi hamile bir arkadaşıyla çektirdiği fotoğraf. Bu fotoğrafta 25 haftalık hamile arkadaşının göbeği oldukça büyümüşken 21 haftalık hamile olan Chontel'in hiç göbeği yok.

5. Her kadının farklı şekilde hamilelik geçirdiğini belirten Chontel bunun sağlıksız ya da doğru olmayan bir hamilelik dönemi geçirmek anlamına gelmediğini belirtiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Instagram yorumlarından birinde yaptığı açıklamada ise Chontel: "Arkadaşım da ben de sağlıklı bebekler büyütüyoruz ve ikimizin de hamileliği şimdiye kadar harikaydı" diyor.

7. Chontel'in göbeği yaptığı antrenmanlar sayesinde 23. hafta itibariyle ancak bu kadar çıkmış.

8. 26. haftanın içerisinde yani tam 6 aylıkken bile neredeyse hamile olmayan bir insan kadar göbeği var.

9. 30. hafta itibariyle ise ancak hamile olmayan insanlardan farkı anlaşılabilecek bir büyüklüğe ulaşmış Chontel'in göbeği.

10. Vücuduna saygı duyduğunu belirten ve bu yüzden oldukça sağlıklı ve disiplinli yaşadığını söyleyen Chontel için ise en önemli şey aptallar gibi sıfır beden takıntısının olmaması.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. 186 cm boyundaki Chontel viral olan fotoğrafından sonra instagram hesabında yaklaşık olarak 325 bin takipçiye ulaşmış.

12. Artık hamileliğinin son iki haftasına giren Chontel'in son görüntüsü bu şekilde. Vücudu o kadar fit ki amiyane tabirle fındık yutmuş solucana benziyor.

13. Ancak insanları en çok hayrete düşüren şey Chontel'in instagram hesabından paylaştığı antrenman videosu. Videoda kickbox ve ağırlık idmanı yaparken gördüğümüz bu genç kadının azmine hayran olmamak gerçekten mümkün değil.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2105
1243
644
223
155
59
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
neverlandmimari

valla ben kadının değil çocuğun azmine hayran kaldım, halen düşmemiş

Sigurd

çocuk nerde lan fdas

Furkan Meraklı

Çok çirkin gözüküyor. Ayrıca çocuğu da tebrik etmeden geçemeyeceğim onca şeye rağmen düşmemeyi başarmış