Görüş Bildir
İçeriğin Devamı Aşağıda

CNN muhabiri Diana Magnay’in canlı yayında olduğu sırada İsraillilerin Gazze'ye atılan roketleri alkışlarla kutladığı duyuldu. Muhabir Magnay “Sanırım görebiliyorsunuz, İsrail’in saldırısını izleyen pek çok İsrailli kutlama yapıyor” dedi.

Buzzfeed'in haberine göre Magney, “İsrailliler Gazze’ye düşen bombaları kutluyorlar; “yanlış bir şey söylersem arabamızı parçalamakla” beni tehdit ediyorlar. İğrenç” diye yazdığı tweet’ini ise 20 dakika sonra sildi. 

 ABD merkezli yayıncı kuruluş CNN, İsraillilere tepki gösteren tweet’inden sonra dünya çapında yankı uyandıran muhabiri Diana Magnay’ı görevinden aldı.

CNN’den bir sözcü tarafından ABD merkezli haber sitesi Huffington Post’a yapılan açıklamada, 'Diana, canlı yayında kışkırtılıp tehdit edilince Twitter üzerinden öfkeli bir reaksiyon gösterdi. Ekibimizi doğrudan hedef alanlara yönelik kullandığı dil için çok üzgün” dedikten sonra İsrail-Gazze sınırındaki görev yerinin Moskova olarak değiştirildiğini belirtti.

NBC de Gazze sahilinde oynarken bombalara hedef olan dört Filistinlin coçuğun ölümünü dünyaya duyuran deneyimli Ortadoğumuhabiri Ayman Mohyeldin’i bölgeden almıştı.

Buzzfeed & Hürriyet

Gazze Bombalanırken Alkışladılar...

Yazdığı tweet'i 20 dakika sonra sildi...

Yazdığı tweet'i 20 dakika sonra sildi...
www.buzzfeed.com
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
0
0
0
0
0