Görüş Bildir
Stüdyoda Korku Dolu Anlar: Canlı Yayında Bayıldı
YouTube üzerinden yayın yapan Rönesans Spor TV isimli kanalda futbol yorumculuğu yapan Haldun Domaç, yayın sırasında fenalaştı. Yayının kesilmesi için işaret yapan ve ayağa kalkan Domaç, masanın üzerinde düştü.
Reklam
Reklam
Reklam
Fenomen Yağmur Taktaş'ın Ölümünde Çarpıcı İddia! 'Saçlarını ve Kaşlarını Kesip, Aç Bırakıyordu!'
Geçtiğimiz günlerde Amerika Birleşik Devletleri (ABD)'de hayatını kaybeden İşte Benim Sitilim yarışmacısı Yağmur Taktaş'ın ölümüyle ilgili ailesinden çarpıcı iddialar geldi. Taktaş'ın Adana'daki teyzesi K.C., yeğeninin ölümde erkek arkadaşı A.C.F.'nin payı olduğunu söyleyerek, 'Kimse onu beğenmesin diye saçlarını ve kaşlarını kazıyordu. Yeğenimi öldüresiye dövüp aç bıraktı' dedi.
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'den 312 Gün Sonra İlk İz! Kimlik, Kredi Kartı ve Kemik Parçaları Bulundu!
Balıkesir'in Gönen ilçesindeki yazlık evinden 17 Haziran 2023 günü saat 08.30 sıralarında 'Tina' isimli köpeği ile beraber yürüyüş yapmak üzere ayırıldıktan sonra kayıplara karışan ekonomist Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında yeni bir gelişme yaşandı. Kaybolmasından 313 gün sonra Berzeg'in evine yaklaşık 4 kilometre uzaklıktaki dere kenarında kimlik ve kredi kartları bulundu. Ayrıca Berzeg'e ait olduğu düşünülen kemik parçaları DNA analizi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yaşanan yeni gelişmeler ve 'Tina' adlı köpeğin son durumu ise kafa karışıklığına sebep oldu. İşte, detaylar...
Reklam
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Alman Mevkidaşına Döner Göndermesi: “İstanbul’da Bitti Galiba!”
Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Türkiye ziyaretinde yanında getirdiği dönerin tezgahta başına geçmiş ve döner keserek konuklara ikram etmişti. Steinmeier bugün ise Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte basın toplantısı düzenlendi. Almanya Cumhurbaşkanı, dönerin iki ülke arasındaki önemini anlattıktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan göndermeli bir espri geldi.
Reklam
Süleyman Soylu; Fatih Altaylı, Timur Soykan ve Murat Ağırel'e Yüklendi: 'Ya Siz Deli misiniz!..'
Geçtiğimiz günlerde Fatih Altaylı'nın YouTube kanalına konuk olan gazeteci Murat Ağırel ve Timur Soykan'ın uyuşturucu ticaretiyle ilgili iddiaların, dönemin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan tepki geldi. İddialarla ilgili GDH TV'ye sessizliğini bozan Soylu hakkında 10 ayda toplamda 550 köşe yazısı yazıldığını dile getirerek, 'Bu arkadaşlar neye hizmet ettiğinin farkında değil' dedi. 
Reklam