Görüş Bildir
Haberler
Garcia: "Salih'in Takımda Kalmasına Memnun Oldum"

Garcia: "Salih'in Takımda Kalmasına Memnun Oldum"

Fatih
14.02.2015 - 19:47
İçeriğin Devamı Aşağıda

Roma 'nın teknik direktörü Rudi Garcia, Salih’in devre arasında başka bir takıma gitmemesinden memnun olduğunu söyledi.

Serie A'nın 23. haftasında ligin dibine demir atmış olan Parma'yı, Olimpiyat Stadı'nda yarın konuk edecek Roma'nın Fransız teknik direktörü Garcia, maç öncesi basın toplantısı düzenledi.

Garcia, yarınki maça kazanmak için çıkacaklarını belirterek, 'Sadece 3 puan kazanmamız gerekiyor. İtalya Kupası'nda Juventus'a son dakikalarda kaybettiler. Bu da mücadeleden hiç vazgeçmediklerini gösteriyor' dedi.

Bir gazetecinin, sezon başında Fenerbahçe'den 2 yıllığına kiraladıkları Türk oyuncu Salih Uçan'ın forma şansı bulamamasının nedenini sorması üzerine Garcia, genç oyuncusunun 2,5 ayını sakatlıklarla geçirdiğini hatırlatarak, 'Bu nedenle antrenmanlara düzenli biçimde katılamadı. Onun kalitesini hepimiz biliyoruz. Onu ben istedim. Sezona iyi başladı ama sonra diğerleriyle oynayamadı' ifadelerini kullandı.

Devre arası transfer döneminde pek çok Serie A kulübünün Salih'i transfer etmek istemesine karşın Roma’da kaldığını belirten Garcia, 'Bizimle kaldığı için memnunum. Başka takıma da gidebilirdi ama şimdi bizimle kendini daha da geliştirebilir. Bundan dolayı memnunum' diye konuştu.

Sezon başından bu yana sadece ligin 7. haftasındaki Chievo Verona maçının son 4 dakikasında forma şansı verdiği Uçan'ın yeteneklerini öven Garcia, 'Beni dinlemeye devam ederse onun da oynayacağı zamanlar gelecek. Bizim oyun sistemimize makul bir şekilde adapte olabilir. Topla nasıl oynayacağını biliyor, takımda yerini alacaktır' değerlendirmesinde bulundu.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/444/italy...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın