Görüş Bildir
Haberler
Gamer'lar Buraya !! Son Zamanlarda Bağımlılık Yapmış 13 Oyun

Gamer'lar Buraya !! Son Zamanlarda Bağımlılık Yapmış 13 Oyun

Furkan Bayram
23.10.2016 - 12:19

Binlerce hatta on binlerce oyun var ama bağzıları çok popüler. İşte onlardan bağzıları.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Candy Crush Saga

Candy Crush Saga

Genelde 30 yaş üstü kişilerin boş zamanlarında oynadığı bu oyun zamanla çok gelişti ve en çok oynanan oyunlardan birisi .

Slither.io

Slither.io

.io Serisinin en popüler oyunlarından birisi olan Slither.io bi hayli popüler .

Plague INC.

Plague INC.

Virüs yaratarak Dünya'yı yok ettiğimiz bu oyun özellikle bağımlı oyun severler tarafından oldukça hoş karşılanan bir oyun.

GTA 5

GTA 5

Gta serisinin en gelişmiş oyunu olan GTA 5 bilgisayarlarda çok alan kapladığı için oldukça pahalı CD'ler sayesinde oynanabiliyor. Eğer gelişmiş bir bilgisayarınız varsa ücretsiz indirebilirsiniz :)

Mario

Mario

Şimdiki liselilerin baş tacıdır bu oyun. 1985 yılında ortaya çıkan bu Mario amcamız yıllardır kendini geliştirmekte ve hala da hızla Dünya'ya yayılıyor :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ateş İle Su

Ateş İle Su

Oldukça eski bu oyun, oyun sitelerinde hep en başta yer alıyor . Bu nedenle oldukça yaygın ve popüler bir oyun .

Wolf Team

Wolf Team

Genelde 10-17 yaş aralığındaki kişilerin oynadığı bu oyun , en çok indirilen oyunlar listesinde sürekli ilk 10'da . Bu yüzden oldukça da popüler

Subway Surf

Subway Surf

Android'de  en popülerler listesinden inmeyen bir oyun yapmışlar be ! Genelde çocukların oynadığı bu oyun oldukça da bağımlılık yapıyor.

What's in the Box ?

What's in  the Box ?

Gençler tarafından oldukça sevilen bir oyun. Fazla bağımlılık yapıcı değil ve çok eğlenceli bir oyun :)

Agar.io

Agar.io

Yıllardır .io serisinin baş tacı olan bu oyunun binlerce kopyası çıkmış . Hepsi çok oynanıyor ama agar.io orjinal olduğu sebepten hepsinden daha popüler. Binlerce kişi oynar ve bir yaş kısıtlaması yoktur. Yani 7'den 70'e herkese hitap eder.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Minecraft

Minecraft

Kendini bıktırmayan muhteşem bir oyun. Aynı zamanda İzlanda'da da zorunlu ders olarak çocuklara gösteriliyor. Yaratıcılık ve el becerisinin birleştiği oyunda 1 milyon'dan fazla kullanıcı var .

Habbo

Habbo

Oldukça popüler olan bu online oyun , sonsuz bir otelde sonsuz kullanıcı oynadığınız oyun . Bu oyunda ister mimar olursunuz ister sap gibi herkesle sohbet edersiniz :) Size kalmış .

Roblox

Roblox

Herkes hayal etmiştir : Bir oyun olsun içinde de tüm oyunlar olsun . Hah ! İşte o oyunu yapmışlar. Yabancılar tarafından oldukça popüler olmasına karşın , Türkiye'de de binlerce kullanıcısı var.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın