Görüş Bildir
Haberler
Game of Thrones'un Filmi mi Geliyor?

Game of Thrones'un Filmi mi Geliyor?

Erdal Ceylan
20.11.2014 - 16:33 Son Güncelleme: 20.11.2014 - 17:31

The Daily Beast'in Charles Dance ile yaptığı röportajın konusu olası bir '' Game Of Thrones '' filmiydi. Dance verdiği demeçte, bu konunun ciddi ciddi tartışıldığını ve filmin çekilebileceğini söylüyor fakat bazı endişeleri de yok değil. Mesela '' filmde bir çok adayın arasından hangi hikayenin işleneceği''  konusu...

Kaynak: http://comicbook.com/2014/11/19/a-gam...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Belki de sezonlar için final filmleri çekilebilir. Fakat hala senaryosu yazılmamış ve sonunun nereye gideceği belli olmayan bir hikaye ile ilgili dolaşan söylentiler spekülasyondan öteye gidemiyor maalesef. Game Of Thrones'in son sezonunda açıkça gördük ki senaryo tam anlamıyla George R.R. Martin'in romanına göre ilerlemiyor. 

Bu konuda ortaya atılan bir iddiada filmin, Martin’in kaleme alacağı 'A Son of Ice and Fire' serisinden 90 yıl öncesini anlattığı bir başka roman serisi 'Tales of Dunk and Egg' hakkında olabileceği yönünde. Diğer bir iddia ise filmin  'A Song of Ice and Fire' serisindeki 'Robert'ın İsyanı'nı veya Westeros'daki diğer büyük savaşlardan birini işleyeceği şeklinde.

Dizinin ABD’deki yayıncı kanalı HBO’nun daha önce 'Sex and The City' dizisini sinemaya uyarlanmış, 'Entourage’ın ise çekimlerine devam ediliyor. Bu şartlar altında filmin çekilmesi muhtemel fakat dizinin kaç sezon süreceği hala belirsizliğini koruyor. 

Biz en iyisi dizinin 2015 yılında çıkacak 5. sezonuna odaklanalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
1
0
0
0
0