Görüş Bildir
Haberler
Game of Thrones İzlerken Olmasından Korkacağımız 5 Şey

Game of Thrones İzlerken Olmasından Korkacağımız 5 Şey

1. Diziyi izlemeye dalmışken birinin yüksek sesle bizi çağırmaya başlaması.

Bütün maçlarını izlediğimiz sezonun, şampiyonluk golü sırasında önümüzden kısır tabağı geçmesi gibi bir şeydir bu durum. Başına gelen varsa geçmiş olsun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. En sevdiğimiz karakterin ölmesi.

Evet, aklınıza ilk gelen ismi tahmin etmek üzerine iddiaya girsek köşeyi döneriz sanıyoruz. Aa, yoksa sizin de mi Jon Snow? :)

3. Daha önce duyduğumuz ve spoiler olmadığını umduğumuz bir şeyin gerçekten de dizide olması.

İlk şok atlatıldıktan sonra spoiler’ı veren kişi kırmızı bültenle aranmaya başlanır. Domino taşlarını dizip ilk taşı ittirdikten sonra, aralıkların yanlış hesaplandığını fark etmekle benzer bir histir.

4. Yanımızdaki kişinin “Bu kim?” “O adam onun nesi oluyor?” “Önceki bölümde ne olmuştu ki?” gibi sorularla dikkatimizi dağıtması.

Diziyi tek başına izlemediğimiz için kafamızı taşlara vurmakla, hırslı bir öğretmen edasıyla karakterlerin soy ağacını çıkarmak arasındaki savaşı genelde ilk şık kazanır!

5. Bölümün en heyecanlı yerinde internetin kesilmesi.

Bu ihtimali düşününce bile tüyleri diken diken olanlar, size bir haberimiz var! Digiturk + İnternet paketi ile 1000’den fazla HD filmi, diziyi ve ulusal kanal içeriğini, internet kotanızdan düşmeden izlemeniz artık mümkün!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın