Görüş Bildir
Haberler
George R.R. Martin'den Sosyal Medyaya Tepki: 'Ölmedim Ben'

George R.R. Martin'den Sosyal Medyaya Tepki: 'Ölmedim Ben'

Emre Ordu
11.03.2016 - 01:18 Son Güncelleme: 11.03.2016 - 11:39

Efsane İngiliz müzik grubu Beatles'ın yapımcısı George Martin'in hayatını kaybetmesi sevenlerini üzdüğü gibi kısa süreli bir kafa karışıklığı da yarattı. Sosyal medyada kimi 'Game Of Thrones' takipçileri isim benzerliği nedeniyle, diziye ilham veren 'A Song of Ice and Fire' kitabının yazarı George R.R. Martin'in öldüğünü zannedince, ABD'li yazar kişisel sayfasından duruma açıklık getirmek zorunda kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beatles grubunun yapımcısı George Martin'in hayatını kaybetmesi sevenlerini yasa boğarken aynı zamanda bir yanlış anlaşılmaya da sebebiyet verdi. Sosyal medyada 'Game of Thrones' dizinin takipçileri isim benzerliği nedeniyle hayatın kaybeden kişinin diziye ilham veren ünlü yazar George R.R. Martin olduğunu zannedince kısa süreli bir kafa karışıklığı oluştu. 

George Martin bu yanlış anlaşılmayı gidermek için kişisel sayfasından bir açıklamada bulundu.

Martin yayınladığı mesajında 'Pek çok insan tarafından hayatıma bu kadar kıymet verildiğini bilmek harika olsa da bir süre daha hayatta kalmayı planlıyorum. Çok teşekkürler' diyerek durumu ti'ye aldı.

Yapımcı George Martin'in pop kültürüne çok şey kattığını ve özleneceğini söyleyen usta kalem şöyle devam etti;

'Bana gelince, ben hâlâ buradayım, hâlâ yazıyorum, hâlâ sinemalara gidiyor ve kitaplar okuyorum ve bir süreliğine daha buralarda olmayı planlıyorum, çok teşekkürler.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
8
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Heisenberg

Aman ha... Sakın öleyim deme. Kendine iyi bak George amca.

Pasif Kullanıcı

Jon'u öldürdüysen sen de öl

Refik SARILAR

Şu son kitabı yazda öleceksen öyle öl. Meraktan öldük..