Görüş Bildir
Haberler
Galaxy Tab 4 Göründü

Galaxy Tab 4 Göründü

Batuhan
31.03.2014 - 17:37
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galaxy Tab 4 Göründü

Galaxy Tab ailesinin merakla beklenen dördüncü nesli sızdı. Kısa bir süre önce serinin 7 inçlik modelinin internete düşmesinin ardından sıra 10.1 inçlik Galaxy Tab’e geldi.

Galaxy Pro serisi tabletlere benzeyen Galaxy Tab 4′ün 10.1 inç ekranı bulunuyor. Ekranın alt bölümünde fiziksel menü tuşu ile iki adet kapasitif tuş, ekranın ön yüzünde de Samsung logosunun yanında ise görüntülü görüşmeler ve selfie’ler için ön kamera yer alıyor. Arka kamerasının kaç MP olduğu gibi teknik detaylar hakkında henüz bir bilgi yok. Ancak siyah ve beyaz renk seçenekleri olacağı kesin.

Genelde orta seviyeye hitap eden seriden Galaxy Tab 4 10.1, beklenenin üstünde bir donanım ve performansla kullanıcıların karşına çıkabilir. Söylenenlere göre Samsung, yeni tabletinde Full HD ekran ve Exynos 5 Octa işlemci gibi donanımlara yer verecek.

Yine tahminler çerçevesinde Galaxy Tab 4 serisi 7, 8 ve 10 inçlik üç modelden oluşacak. Galaxy Note 3′de de kullanılan suni deri arka kaplama geleneğini de yeni seride devam ettirilebilir.

Tabletlerin bu yaz tanıtılması bekleniyor.

Stuff

Kaynak: http://www.stuff.com.tr/2014/03/galax...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0