Görüş Bildir
Haberler
Galaxy S5 İlk Haftadan iPhone 5S'i Geçti

Galaxy S5 İlk Haftadan iPhone 5S'i Geçti

Caner
24.04.2014 - 22:25
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galaxy S5 İlk Haftadan iPhone 5S'i Geçti

Teknoloji devi Samsung geçtiğimiz haftalarda büyük umutlarla tanıtımını gerçekleştirdiği yeni üst seviye akıllı telefonu Galaxy S5'i küresel anlamda satışa sunmuştu . Ülkemizin de arasında bulunduğu 125 ülkede satışa çıkan Galaxy S5'ten beklentiler çok büyük. Cihazın bu beklentileri karşılayıp karşılamayacağı merak edilirken, satış bilgileri ise yavaş yavaş gelmeye devam ediyor.

Son olarak geçtiğimiz haftalarda Galaxy S5' in ilk gün satışlarında Galaxy S4'ü geride bıraktığı belirtilmişti . Şimdi ise Galaxy S5'in ABD'de satışa çıktığı ilk haftada iPhone 5s'i geride bıraktığı açıklandı. Yapılan araştırmalara göre Galaxy S5 satışa çıktığı ilk haftada ABD pazar payının yüzde 25'ini ele geçirmeyi başarmış. iPhone 5s ise ilk haftasında yüzde 18'lik pazar payını almıştı.

Öte yandan Galaxy S5 Kanada'da da aynı şekilde ilk haftadan iPhone 5s'i geride bırakmayı başarmış. Galaxy S5 Kanada'da ise ilk haftasında pazar payının yüzde 18'ini almayı başarmış. iPhone 5s ise ilk haftasında Kanada'da yüzde 13'lük bir pazar payının sahibi olmuştu.

teknokulis

Kaynak: http://www.teknokulis.com/Haberler/Mo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0