Görüş Bildir
Haberler
Galaxy Note 5, PDF'e Yazı Yazacak!

Galaxy Note 5, PDF'e Yazı Yazacak!

Batuhan
06.07.2015 - 11:49
İçeriğin Devamı Aşağıda

Samsung bir tanesi Mart ayı, bir diğeri de Ağustos sonu olmak üzere yılda iki tane akıllı telefon tarafında amiral gemisi tanıtımı yapıyor.

Genellikle ayında Galaxy S ailesinden amiral gemi modelleri tanıtılırken, ayı sonunda ise Galaxy Note ailesinden modeller tanıtılıyor.

Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerinden sonra, Samsung 2015 yılı amiral gemileri Galaxy Note 5 ve Galaxy Note 5 Edge modelleriyle karşımızda olacak.

Peki Galaxy Note 5 ailesi bizlere ne gibi yenilikler sunacak. Haberimizin konusu ortaya çıkan yeniliklerden bir tanesi.

Samsung'un 5.7 inç ekran büyüklüğünü koruyabileceği ya da kasayı daha da incelterek büyüklüğünü 5.9 inç seviyesine çıkartacağı Galaxy Note 5, esasında daha önceki modeller gibi benzer yıl içinde çıkan Galaxy S modelleriyle benzer donanım özelliklerine sahip olacak.

Samsung'un 14nm teknolojisiyle üretilen ve Android tarafındaki en hızlı işlemci olan Exynos 7420 işlemcisinin Note 5'te kullanılıp, Note 3 ve 4 modellerinde kullanılan 3 GB RAM yerine artık RAM'in 4 GB seviyesine çıkartılması, kameraların revize edilerek yeniliklerin devamı düşünülüyor. Peki yazılım tarafında durum ne?

Samsung , ABD Patent Ofisi USPTO'ya bir uygulama için 'da baş vurdu. Bu uygulama ise yeni bir özelliği ortaya çıkartıyor.

Write on PDF özelliği, mobil cihazlarda PDF'i el ile yazma, düzenleyip yeniden kaydetme gibi özellikler kazandırıyor.

Samsung'un ekran yazısı özelliği, Note ailesinin en önemli özelliklerinden. Bir PDF ya da başka bir ekranın görüntüsünü alıp ya da fotoğrafını çekip, ona kalem ile editlemeler ya da eklemeler yapabiliyordunuz. Bu yeni özellik, artık bu özelliği daha profesyonel bir seviyeye çıkartıyor.

Önümüzdeki dönemde artık elimizle PDF oluşturup, düzenleyip ve gönderebileceğimiz yeni yazılımlar dikkat çekecek. Tabii bu özelliklerin güncelleme ile Note 4 hatta ve hatta güçlü Note 3'e de gelmesi gerekiyor.

Shiftdelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0