Görüş Bildir
Haberler
Galaxy Note 4'ün Kamerasından Yeni Bilgiler!

Galaxy Note 4'ün Kamerasından Yeni Bilgiler!

Onedio Medya
24.08.2014 - 11:01 Son Güncelleme: 24.08.2014 - 11:51

Galaxy Note 4'Ün Kamerasından Yeni Bilgiler!

Tanıtımına çok az bir süre kalan Galaxy Note 4'ün kamerasından yeni bilgiler ortaya çıktı!

Galaxy Note 4 'le gelecek olan kamera, bir süre önceki söylentilere göre 20 megapiksel çözünürlüğünde olacaktı. Yeni dedikodular ise telefonun 16MP'lık bir kamerayla gelme olasılığının daha yüksek olduğunu gösteriyor.

Sammobile 'ın ' seçkin ' kaynaklarına göre Galaxy Note 4, 16 megapiksellik Sony IMX240 kamerayla gelecek ve 30fps'de 3840 x 2160 çözünürlüklü Ultra HD video kaydı yapabilecek. Note 4'ün optik görsel dengeleme (OIS) özelliğine de sahip olacağı iddia ediliyor.

Bunların yanında Samsung'un Note 4'e 3.7 megapiksellik bir ön kamera yerleştireceği söyleniyor (Galaxy Note 3'teki ön kameranın çözünürlüğü, 2.1 megapikseldi). Rapora göre bundan da fazlası olabilir ve Samsung, telefonun kenarına kapasitif bir deklanşör düğmesi ekleyebilir. Sammobile , Side Touch adındaki bu düğmenin ilk olarak Galaxy S5 için düşünüldüğünü, ancak işlevden son anda vazgeçildiğini söylüyor.

Belki daha da önemlisi ise Galaxy Note 4'ün şu dört yeni kamera moduyla gelecek olması: Selfie modu, geniş selfie, selfie alarmı ve GIF dosyası oluşturma. Selfie alarmı işlevinin arka yüzdeki yüksek çözünürlüklü kamerayla yüzünüzü otomatik olarak algılayarak selfie çekmeyi kolaylaştıracağı iddia ediliyor.

Galaxy Note 4, muhtemelen iki hafta sonra Berlin'deki IFA 2014'te tanıtılacak.

Kaynak: http://www.chip.com.tr/haber/galaxy-n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın