Görüş Bildir
Haberler
Galaxy F'de Bluetooth Sertifikalı

Galaxy F'de Bluetooth Sertifikalı

Pchocasi
11.07.2014 - 23:03 Son Güncelleme: 11.07.2014 - 23:19

Galaxy F'de Bluetooth Sertifikalı

Samsung için yeni akıllı telefonu Galaxy F serisi Bluetooth sertifikasını telefonu için onaylattı. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz hafta bahsettiğimiz ve Samsung ekibinin Galaxy S serisini bitirerek yeni amirali Galaxy F ile devam edeceğini duyurmuştuk. 2014 yılı için çok konuşulan bu telefon şirket içerisinde çalkalanmaya devam ediyor. Her gün Galaxy F ile ilgili farklı haberler gelmeye başladı.

Bugün ise Samsung Galaxy F için Bluetooth sertifikası alınırken görüntülendi. İnternete düşen belgede SM-G901F kod isimli yeni amiral Samsung Galaxy F, Güney Kore’de uluslar arası versiyon olarak tanıtılacak. Samsung Galaxy F serisinin özelliklerini de çok beklediğimizi belirtelim.

YİNE SNAPDRAGON 805

Akıllı telefonda yine her zaman ki gibi Snapdragon 805 işlemci ve QHD ekran bulunma ihtimali çok yüksek. PCH’nin tahminleri her zaman tuttuğu için bu konuda da iddialı olduğumuzu belirtmemizde fayda var. Samsung Galaxy F’in teknik özelliklerine bir göz attığımızda Galaxy S5′i sollayacak diyebiliriz.

Cihazda Samsung Galaxy Note 4′ten önce tanıtılacağı ve birçok kişinin Galaxy F için sıraya girdiğini belirtelim. Bu iki telefonun piyasada ne kadar ücrete satılacağı konusunda herhangi bir içerik bulunmazken, her zamanki gibi ülkemize geliş fiyatı vergiler ile birlikte minimum 1600 TL olacaktır.

Pchocasi - Cengiz BOZDEMİR

Kaynak: http://www.pchocasi.com/galaxy-fde-bl...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın