Görüş Bildir
Haberler
Galatasaraylı Yıldıza 2 Milyon Euro'luk Teklif!

Galatasaraylı Yıldıza 2 Milyon Euro'luk Teklif!

Batuhan
21.02.2014 - 12:55

Galatasaraylı Yıldıza 2 Milyon Euro'luk Teklif!

İspanya'nın Malaga Kulübü, Galatasaray'ın Faslı futbolcusu Nordin Amrabat'ın bonservisini almak için 2 milyon Euro teklif etti.

Amrabat'ın La Liga'daki performansından memnun olan ve bonservisini satın almak için İstanbul'a iki yönetici gönderen Malaga kulübünün, Galatasaray'a sunduğu teklifin ayrıntıları basına yansıdı. İspanyol medyasına göre, dün İstanbul'a gelen Malaga Sportif Direktörü Mario Husillos ile kulübün genel menajeri Vicente Casado, Galatasaray'a Faslı milli oyuncunun bonservisi için 2 milyon Euro teklif etti. Bu teklifi ilk etapta reddeden Galatasaray'ın, bu düşük rakam karşısında ilk önce şaşkınlık yaşadığı, ancak kapıyı da kapatmadığı belirtiliyor.

İspanyol gazeteler, Malagalı yöneticilerin bu rakamın üzerine çıkmasının imkansız olduğunu vurgulayarak, Galatasaray'ın daha fazla para istemesi halinde bu transferin yatacağını ileri sürdü.

Bu arada Amrabat'ın transferi için Galatasaray'dan indirim bekleyen Malaga'nın, bu indirimi Faslı oyuncuda sağladığı öğrenildi. Sarı-kırmızılı kulüpten yıllık 1 milyon 750 bin Euro kazanan Amrabat'ın, Malaga için fiyatını 500 bin Euro aşağıya çekmeyi kabul ettiği ifade edildi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın