Görüş Bildir
Haberler
Galatasaraylı Yıldız İçin 'Gönderilecek' İddiası!

Galatasaraylı Yıldız İçin 'Gönderilecek' İddiası!

Fatih
06.05.2014 - 21:06

Galatasaraylı Yıldız İçin 'Gönderilecek' İddiası!

Galatasaray'da sezon başında savunmaya ilaç olması için transfer edilen ve büyük umutlar bağlanan Chedjou, sezon sonunda gönderilecekler listesinde gösterildi...

Galatasaray'a Fatih Terim'in kazandırdığı tecrübeli futbolcu Mancini ile birlikte gözden düştü. İtalyan teknik adam Hajrovic ve Amrabat'tan sonra bir isimle daha çalışmayacağını açıkladı.Galatasaray'a bir sezonda tam 25 milyon TL'ye patlayan transfer, şimdi gönderilecekler arasına kondu.

Terim'den sonra gözden düştü

Fransa Ligi'nde yakaladığı performansla birçok takımın gözdesi haline gelen ancak geçen yıl devre arasına yakın bir dönemde sakatlanarak transferi sezon sonuna kalan Aurelien Chedjou, Fatih Terim'in uzun ısrarları sonunda kadroya katılmıştı. İmzalar atıldıktan sonra sarı kırmızılı takımda stoper sorununu çözdüğü fikrinde birleşilen Cjedjou, Mancini'nin göreve gelmesiyle bir anda gözden düştü. Bazı maçlarda kadroya bile giremeyen Kamerunlu futbolcu için Fransız basını yeni bir iddia ortaya attı. Spor internet sitelerine göre Lille, eski oyuncusunu 1,5 milyon Euro karşılığında geri almak istiyor. Dünya Kupası'nda da boy gösterecek olan futbolcusunu Galatasaray'a 6.3 milyon Euro'ya satan Lille, Fransa'da göz dolduran Chedjou'yu yeniden takıma kazandırmanın peşinde.

Geleceğini konuşacak

Fransa Ligi'nde oldukça tanınan Chedjou'yu Lyon'un da istediği ancak kiralama yoluna gitmek istediği iddia edildi. İtalyan teknik adam Roberto mancini'nin gelecek sezon kadroda düşünmediği Chedjou'nun sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılabileceği belirtildi. Fransız basının bu iddiasına ek olarak Chedjou'nun da Dünya Kupası sonrası geleceği hakkında konuşmak için yönetimle bir araya gelmek istediği iddia edildi. Chedjou yıllık alacağı ile birlikte sadece bir sezonda Galatasaray'a 25 milyon TL'ye mâl oldu.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın