Görüş Bildir
Haberler
Galatasaraylı Taraftarlardan Londra Çıkarması!

Galatasaraylı Taraftarlardan Londra Çıkarması!

Fatih
18.03.2014 - 20:15

Galatasaraylı Taraftarlardan Londra Çıkarması!

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında Chelsea ile karşılaşacak Galatasaray'ı desteklemek için Londra'ya akın eden sarı-kırmızılı taraftarlar, başkenti adeta şölen yerine çevirdi.

Londra'nın simgelerinden Trafalgar Meydanı'nda yerel saatle 14.00'de toplanmaya başlayan yüzlerce Galatasaraylı taraftar, tezahüratlarla takımlarına bu akşamki maç için destek verdi. Sarı-kırmızılı taraftarların Güney Londra'daki Stamford Bridge Stadı'na yürüyüşe geçeceği belirtildi.Londra polisi, Trafalgar Meydanı ve etrafında güvenlik önlemi aldı.

Galatasaraylı taraftarlar Londra'daki aslan heykelini kuşattı

Yüzlerce Galatasaraylı taraftar, Londra'ya ayak basar basmaz soluğu dört aslan heykelinin bulunduğu Trafalgar Meydanı'nda aldı.

Aslan heykelleri önünde hatıra resimleri çeken Sarı-kırmızılılar, maçtan önce saatlerce tezahüratlar yaptılar. Şarkılar eşliğinde coşan Galatasaraylı taraftarlar, West End'de yollarda yürüyüp Galatasaray bayrağı dalgalandırdılar. Piccadilly Meydanı'ndan, Trafalgar ve Oxford Street'e kadar Galatasaray forma ve atkılarıyla yürüyüp Londra'yı gezen Türkler, kırmızı otobüslere binip şehri turu attılar.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın