Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Taraftarlarlarını Heyecanlandıracak İddia: "Gignac İstanbul'da"

Galatasaray Taraftarlarlarını Heyecanlandıracak İddia: "Gignac İstanbul'da"

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fransız medyası Galatasaray'ın listesinde olduğu iddia edilen Fransız forvet Pierre Gignac'ın İstanbul'a görüşmeye geldiğini iddia etti.

Bu sezon Türkiye'de duble yaparak kupalara ambargo koyan Galatasaray, gelecek sezonun kadro çalışmalarına şimdiden başladı.

Bu doğrultuda forvete bir takviye yapması beklenen Galatasaray'ın adı Gignac ile sıkça anılmaya başlanmıştı. Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya ile olan sözleşmesi sonra eren ve dolayısıyla bonservisi elinde olan Gignac için Galatasaray, Newcastle United ve Dinamo Moskova'nın olduğu iddia ediliyordu. 

İlk olarak Dinamo Moskova'nın bir adım önde olduğu iddia edilirken, sona eren Rusya Ligi'nde Dinamo'nun Şampiyonlar Ligi vizesi alamaması işleri tersine döndürdü. Eski takım arkadaşı Valbuena'nın da oynadığı Dinamo Moskova, Gignac için artık ilk tercih değil.

Fransız medyası da bu gelişmelerden sonra Gignac'ın gitme ihtimalinin en yüksek olduğu takım olarak Galatasaray'ı işaret etti. Hatta iddiaları daha da büyüten Mediafoot OM, Andre-Pierre Gignac'ın pazartesi günü İstanbul'a Galatasaray ile görüşmeye geldiğini belirtti. Galatasaray ile kontrat görüşmeleri yapan Gignac, Galatasaray'ın 'hemen ön protokol imzalayalım' talebini ise aynı habere göre reddetti ve zaman istedi. Bundan sonra Gignac'a yeni bir teklif götüren Galatasaraylı yöneticiler, Şampiyonlar Ligi futbolu ve dolgun ücret ile Gignac'ı ikna etmeye çalıştılar.

Aynı haberde iddialar bununla sınırlı değil. Gignac İstanbul'da olduğu sırada menajerini de Fransız kulübü Lyon ile görüşmeye göndermiş. Lyon'un Moskova ve Galatasaray kadar güçlü bir teklifle gelemese de ülkesinde kalma olanağı ile Gignac'ı ikna etmeye çalıştığı öne sürüldü. Bunun önündeki engel ise Gignac'ın Marsilya'ya olan bağı sebebi ile Fransa'da başka takımda oynamak istememesi.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0