Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Sağ Bek Operasyonunda Gözünü İngiltere'ye Dikti

Galatasaray Sağ Bek Operasyonunda Gözünü İngiltere'ye Dikti

Caner
12.08.2014 - 11:37
İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte Galatasaray'ın Gündemindeki Sağ Bek

Sağ bek arayışlarını sürdüren Galatasaray’da gündeme sürpriz bir isim geldi.

Sabri ve Eboue’nin kadro dışı kalmasından dolayı sağ bek mevkisinde Hamit ve Veysel dışında alternatifi kalmayan Galatasaray transfer etmek istediği Tarık Çamdal ve Şener Özbayraklı isimlerinden sonuç alamayınca gündemine sürpriz bir ismi aldı.

Manchester United’la görüşülecek

Galatasaray’da transferde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Kadroda düşünmediği yabancı oyuncuları takımdan göndermeye çalışan Galatasaray yerli piyasadaki yüksek maliyetler sebebiyle tekrar gözünü dış piyasaya çevirdi. Dany, Eboue ve Ontivero’nun yakın zamanda takımdan ayrılmasını planlayan sarı kırmızılı yönetim Manchester United’ın gözden çıkardığı sağ beki Rafael’i kadroya katmak için harekete geçti.

Transfer görüşmeleri için ingiltere’de bulunan Cenk Ergün’ün menajerlerin Galatasaray’a önerdiği Rafael için bir görüşme gerçekleştireceği ve transferin detayları hakkında bilgi alacağı ifade edildi.

Kiralık teklifi

Galatasaray’ın Tarık ve Şener isimlerinden maliyetleri için vazgeçmesi Rafael transferinin de bonservis bedeli ödenerek gerçekleşmeyeceğini ortaya koyarken Galatasaray’ın genç sağ bek için Manchester United kulübüne bedelsiz kiralama teklifiyle birlikte oyuncunun yıllık maliyetini karşılama teklifi sunacağı aktarıldı.

Manchester United’da özellikle van Gaal takımın başına geçmesiyle birlikte kadroda forma şansı bulmakta zorlanan Brezilyalı Rafael’in transferinin yakın zamanda netleşeceği ifade ediliyor.

Mustafa Göksel / @mgoksell

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın