Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Öncesi Arsenal'a Şok Haber

Galatasaray Öncesi Arsenal'a Şok Haber

Fatih
14.09.2014 - 21:19

Galatasaray Öncesi Arsenal'a Şok Haber

Premier League ekiplerinden Arsenal'da, Mathieu Debuchy'nin iki ay sahalardan uzak kalacağı iddia edildi.

İngiltere Premier League'in dördüncü haftasında oynanan Arsenal - Manchester City maçında sakatlanan Mathieu Debuchy'den kötü haber geldi.

Fransız basınında yer alan habere göre, Manchester City maçında sol bileğinden sakatlanan savunma oyuncusunun yaklaşık olarak iki ay sahalardan uzak kalacağı iddia edildi.

29 yaşındaki Fransız savunmacı, iddia edildiği üzere iki ay boyunca sahalardan uzak kalması durumunda ligde oynananacak olan Tottenham ve Chelsea maçlarının yanısıra UEFA Şampiyonlar Ligi'inde temsilcimiz Galatarasay ile oynanacak olan mücadelede de forma giyemeyecek.

Söz konusu mücadelenin ardından resmi Facebook hesabı üzerinden sakatlığına ilişkin kısa bir açıklamada bulunan Mathieu Debuchy, 'Pazartesi günü sağlık kontrolünden geçeceğim. Bileğimde kırık ya da çatlak yok. Mümkün olduğu kadar kısa zamanda geri dönmeyi umuyorum' ifadelerini kullandı.

Arsenal teknik patronu Arsene Wenger ise, 'Mathieu Debuchy bileğini çok kötü burktu. Sahalardan ne kadar uzak kalacağını bilmiyorum ama durumu hiç iyi gözükmüyor. Sağlık ekibinin, Debuchy'nin geri dönüş tarihini değerlendirmek için biraz daha zamana ihtiyacı var' açıklamasını yaptı.

Galatasaray ile Arsenal, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında 16 Eylül Salı akşamı karşı karşıya gelecek.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/sligi/g-s...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın