Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray O Futbolcuyu Resmen İstedi!

Galatasaray O Futbolcuyu Resmen İstedi!

Batuhan
24.01.2014 - 11:20

Galatasaray O Futbolcuyu Resmen İstedi!

Transferin bitmesine sayılı günler kala Galatasaray, Roberto Mancini'nin çok istediği stoper transferini bitirmek üzere.

Her fırsatta defansa bir oyuncu alınması gerektiğini ifade eden Mancini sonunda muradına eriyor.

Galatasaray yönetimi Mancini'nin verdiği transfer raporu doğrultusunda defansa alınacak oyuncu için ilk resmi transfer girişimini gerçekleştirdi.

Brezilyalı Rhodolfo'yu istediğini transfer sezonu başında da yönetime ileten Mancini, bir kez daha onu işaret etti ve çalışmalar başladı. Önceki günlerde Eurosport.com Türkiye olarak Rhodolfo transferinde görüşmelerin başlayacağını belirtmiştik. Transfer için görüşmelere başlayan sarı kırmzılı yönetim Rhodolfo ve kulübü Sao Paulo'ya ilk tekliflerini sundu. Brezilya basınına da yansıyan transfer haberinde sarı kırmızılıların Rhodolfo için Sao Paulo kulübüne 5 milyon Euro teklif yaptığı ifade edildi.

Gremio açıkladı: Galatasaray'a imza atabilir

Gremio Sportif Direktörü Rui Costa da Rhodolfo transferi konusunda açıklamalarda bulundu. Oyuncunun takımdan ayrılabileceğini açıklayan Rui Costa oyuncu için Galatasaray'ın önemli bir teklif yaptığını ve Galatasaray'a gidebileceğini belirtti.

Ayrıca Brezilya basınında çıkan haberlerde Rhodolfo'nun Avrupa tecrübesi yaşamak istediği ve oyuncunun eski takım arkadaşı Alex Telles'le Galatasaray'da oyanamak istediği aktarıldı

İkna turları

Bonservisi Sao Paulo ve Atletico Paranaense'de bulunan oyuncu için Galatasaray hem Sao Paulo'yu hem de Atletico Paranaense kulübünü ikna etmek için çalışıyor. Ayrıca satın alma opsiyonlu olarak kiralanan Rhodolfo için Gremio'nun da teklif yapma hakkı bulunuyor. Ancak Sao Paulo'nun istediği rakamı ödeyemeyen Gremio bu transferde çok zayıf kalıyor. Bu açıdan eli çok güçlü olan Galatasaray oyuncu ve oyuncunun bonservisini elinde bulunduran kulüpleri ödeme planı konusunda ikna etmeye çalışıyor..

Alternatifi hazır

Sarı kırmızılı yönetim Rhodolfo transferinde yaşanabilecek bir olumsuzluk durumunda oyuncunun alternatifini de yine aynı kıtadan, Güney Amerika'dan belirledi. Rhodolfo transferinde olası bir aksilik çıkması durumunda Galatasaray River Plate'de oynayan Kolombiyalı genç stoper Eder Alvarez'i kadrosuna katmayı planlıyor.

Henüz 20 yaşında olmasına rağmen River Plate'de oldukça iy bir sezon geçiren futbolcu güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor. Kolombiya A milli takımına da seçilen başarılı futbolcunun uzun süredir Galatasaray tarafından izlendiği aktarılıyor.

Galatasaray kadodaki yabancı sıkıntısını birkaç gün içerisinde çözerek iki oyuncudan birine sarı kırmızılı formayı giydirmeyi planlıyor.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın