Görüş Bildir
Haberler
UEFA'nın Galatasaray Kararı 13 Kasım'da

UEFA'nın Galatasaray Kararı 13 Kasım'da

Batuhan
06.11.2014 - 12:23 Son Güncelleme: 06.11.2014 - 14:03

UEFA Borussia Dortmund-Galatasaray maçındaki tribün olayları nedeniyle verilecek cezayı 13 Kasım'daki toplantısından sonra açıklayacağını duyurdu.

UEFA'dan yapılan açıklamada 4 Kasım günü oynanan Borussia Dortmund-Galatasaray maçından yaşanan olaylardan dolayı verilecek cezaların 13 Kasım'daki toplantıda belirleneceğini açıklandı.

UEFA tarafından yapılan duyuruda şu ifadelelr kullanıldı:

'4 Kasım 2014 günü Almanya'da oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu Borussia Dortmund-Galatasaray maçı hakkındaki disiplin işlemleri hakkında takip başlatılmıştır.

Borussia Dortmund UEFA Disiplin talimatnamesi Madde 16'daki 1. bölüm (Yetersiz Organizasyon) ve 2. bölümün b (Cisim fırlatma) ve h (Kitlenin güvenliğini sağlamada eksiklik) bendlerinden dolayı;

Galatasaray AŞ UEFA Disiplin talimatnamesi Madde 16, 2. bölümdeki f (Kitleye rahatsızlık verme), a (Taraftarları tarafından saha işgali ya da teşebbüsü), b ve c (sahaya cisim fırlatma ve sahaya yanıcı madde fırlatma) bentlerinden dolayı yapılan disiplin soruşturması hakkındaki dava 13 Kasım günündeki UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Organı tarafından ele alınacaktır' denildi.

Eurosport 

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/sampiy...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0