Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray ' In Benfica Hikayesi...

Galatasaray ' In Benfica Hikayesi...

Oğuz Akdeniz
23.10.2015 - 02:04

Galatasaray ' In Benfica Hikayesi...

Galatasaray'ın gerçekten böyle bir galibiyete ihtiyacı vardı.Benfica grubun en önemli takımlarından.Tam bir yıldızlar topluluğu diyebiliriz aslında ; kendi kategorisinde avrupanın elit takımlarının hemen altında yer alan diğer takımlara dahil edersek..

Maça Galatasaray istekli başladı ve aslında takımı maça dahil edecek en önemli unsur bu mücadele gücüydü.Geçmiş maçlarda ortasaha da yeterince topa müdahele edemeyen oyunu soğutamayan ve tekrar ataklara çeviremeyen Galatasaray orta sahası yaratıcı ve üretkendi. Benfica ' lı Gaitan ' ın kişisel yetenekleri ile gelen gol sadece Galatasaray ' ın değil Türk futbolunun erken ve hazırlıksız gol yeme sorunundan başka bir şey değildi.

Ancak Takım ortasaha da oyunu iyi okuyup Yasin ve Bilal ' in rakip defansı delme girişimlerine Sneijder ve Selçuk ' un da top tutmadaki ustalıklarını ekleyince rakip ceza sahası içerisinde kolay pozisyonlar yakalandı.

Yasin üzerinde ısrarla durulması gereken bir oyuncu.Belki de senelerdir Emre çolak ' ın yapamadığı patlamayı üstün formu ile gerçekleştirmişe benziyor.Hal böyle olunca Bilal de ona ayak uydurmaya çalışıyor . Ve daha önemlisi ortaya önemli bir efor ortaya konulunca Podolski de bireysellikten uzak takım oyununa dahil olan bir pozisyon çiziyor.Dün alman yıldızın sol kanattan içeriye girip attığı gol ve denediği hemen hemen tüm şut girişimleri zamanında ve yerindeydi.

Ama bu takımın olağanüstü de bir kadrosu yok.Bunun altını çizmek lazım. 3 yabancı oyuncusu ve bir kaç yerli oyuncusu hariç diğer tüm oyuncular yetenekleri belli ve üst düzey yıldız olmayan isimler.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın