Görüş Bildir
Haberler
Olaylı Maçta Türkiye Kupası Galatasaray'ın!

Olaylı Maçta Türkiye Kupası Galatasaray'ın!

Yüksel Venedik
11.01.2014 - 16:54 Son Güncelleme: 11.01.2014 - 17:25

Fotoğraf: GalatasaraySK

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olaylı Maçta Türkiye Kupası Galatasaray'ın!

Spor Toto Türkiye Kupası Finali'nde Galatasaray Odeabank, Fenerbahçe'yi 76-70 yenerek şampiyon oldu. Galatasaray, bu sonuçla birlikte üst üste beşinci kez kupanın sahibi oldu.

3 SANİYE KALA OLAYLAR ÇIKTI

Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe arasında oynanan Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası finalinde karşılaşmanın bitimine 3.8 saniye kala tribünde çıkan olaylar ve bir taraftarın sahaya girmesi nedeniyle oyun durdu.

Fenerbahçe tribününden basın mensupların bulunduğu bölüme patlayıcı maddeler ve bozuk para atılırken, bu arada bir taraftar da salona inerek Galatasaraylı taraftarların bulunduğu bölüme ilerlemek istedi.

Güvenlik görevlileri tarafından ancak salonun ortasında kontrol edilebilen taraftar dışarı çıkarılırken karşılaşmanın son saniyeleri 20 dakikalık gecikmenin ardından Fenerbahçe taraftarlarının salondan çıkarılmasıyla tamamlanabildi.

Milliyet Skorer

Kaynak: http://skorer.milliyet.com.tr/turkiye...

Galatasaray-Fenerbahçe Maçı, Olaylar Nedeniyle Durdu

Basketbolda, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Kadınlar Türkiye Kupası final maçının son saniyelerinde olaylar çıktı. Hakemler soyunma odasına gitti.

Radikal.com.tr - Basketbolda, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Kadınlar Türkiye Kupası final maçının son saniyelerinde olaylar çıktı. Hakemler soyunma odasına gitti.

Radikal

Kaynak: http://www.radikal.com.tr/spor/galata...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0