Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Galatasaray'ı Kendi Sahasında Yendi! Fatih Terim'e Sarı Kart Üzerine Kırmızı Kart Geldi!

Fenerbahçe Galatasaray'ı Kendi Sahasında Yendi! Fatih Terim'e Sarı Kart Üzerine Kırmızı Kart Geldi!

Galatasaray Fenerbahçe derbisi  başladı... Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray, sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Bu zorlu mücadele iki takım için de çok önemli. Lider Trabzonspor'un gerisinde kalan Galatasaray ve Fenerbahçe, maça mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak.  Karşılaşma böylesine kritik bir andayken, Galatasaray'dan ilk gol geldi! İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Günler öncesinden, kadroları üzerine girilen iddialar, karşılaşma sonucu tahminleri derken büyük gün geldi. Efsane iki takım Galasataray ve Fenerbahçe karşılaşması başladı.

Fenerbahçe Galatasaray Karşılaşmasında İlk Golü Kim Attı?

Fenerbahçe Galatasaray Karşılaşmasında İlk Golü Kim Attı?

Süper Lig'in 13. haftasında nefesler tutuluyor, Galatasaray ile Fenerbahçe , Nef Stadı'nda karşı karşıya geldi. Galatasaray, tam 2 yıl aradan sonra tamamen dolu tribünler önünde bir maça çıkıyor, Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe karşısında takımlarını 52 bin kişiyle destekliyor. Pandemi sürecinden sonra motivasyonun yüksek olduğu bu karşılaşmada ilk gol geldi. 

Sol kanat mevkisinin efsane isimlerinden Kerem Aktürkoğlu'ndan karşılaşmanın ilk golü geldi.

Fenerbahçe'den Atak!

Fenerbahçe'den Atak!

Fenerbahçe'den karşılaşmada rekabeti arttıran ikinci golün Mesut Özil'den gelmesiyle karşılaşma şu anda 1-1. Karşılaşmanın ilk yarısında  34. dakikada  sarı kart gören Mert Hakan Yandaş cezalı duruma düştü.

Mert Hakan gelecek hafta oynanacak olan Göztepe maçında cezalı olacak.

Maçın ikinci yarısında Fenerbahçe atakta:  Dakikalar 37'yi gösterdiğinde Mergim Berisha ve Berkan Kutlu'nun o pozisyonu, tartışmalara yol açtı.Fenerbahçeli Berisha, ceza sahası içinde topa müdahale ederken top Berkan'ın eline çarptı. Dakikalar 69'u gösterdiğinde Cicâldău şutu gol sahasına yaklaşsa da Galatasaray'ın ikinci yarıdaki ilk isabetli şutuydu. 

İkinci yarıda  José Sosa ve İrfan Can özelinde oyuncu değişikliği yaşandı. 

90+ 4 dakikada Fenerbahçe'den gelen ani atakla Miguel Crespo'dan ikinci golun gelmesiyle maç 2-1 oldu.

Fatih Terim ve Galatasaray'ın itirazlarıysa hakemin ilk yarıdaki sarı kartının yanı sıra kırmızı kart göstermesine sebep oldu.

Mücadele son olarak Fenerbahçe'nin zaferiyle sonuçlandı!

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın