Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Espor, Rakibini 3-0 Yenerek VFŞL 2021 Kış Mevsimi Yarı Finaline Yükseldi

Galatasaray Espor, Rakibini 3-0 Yenerek VFŞL 2021 Kış Mevsimi Yarı Finaline Yükseldi

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 2021 Kış Mevsimi Çeyrek Finalleri ikinci gün mücadelesinde Galatasaray Espor ve Dark Passage Esports Club ile karşılaştı. Galatasarayın rahatlıkla aldığı bu maçı sizler için özetledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Maç

1. Maç

Takımlar vadiye bu beşliler ile iniş yaptı;

Luana-Renekton vs fabFabulous-Kennen

Mojito-Hecarim vs Typhoon-Volibear

Bolulu-Orianna vs Kofte-Yone

Ruvelius-Jinx vs Coldraa-Senna

Zergsting- Rell vs PBG Cho'gath

İlk kanı alt koridorda agresif bir şekile oynayarak Galatasaray tarafından Ruvelius aldı. Maçın ilk ejderini Dark Passage aldı. Bunun üstüne Galatasarayda vadinin alametini aldı. İlk kuleyi Bolulu orta koridordan aldı. Mojito, alt koridora baskın attıktan sonra Galatasaray ejder aldı. Ejderi aldıktan sonra hemen sonra ikinci alameti de aldılar. Mojito, yine alt koridora baskın attıktan sonra Galatasaray ejder aldı. Orta koridorda gerçekleşen takım savaşının ardından Galatasaray üçüncü ejderini aldı. Üst kırmızı ormanda gerçekleşen savaşından ardında Galatasaray katliam yaparak baronu aldılar. Ejderi almamalarını sağlamak için arkadan dolaşan fabFabulous'u aradan çıkardıktan hemen sonra ejder ruhunu aldılar ve katliam atarak bu maçın galibi oldular.

2. Maç

2. Maç

Takımlar vadiye bu beşliler ile iniş yaptı;

Luana-Aatrox vs fabFabulous-Kennen

Mojito-Hecarim vs Typhoon-Skarner

Bolulu-Azir vs Kofte-Nocturne

Ruvelius-Ezreal vs Coldraa-Senna

Zergsting-Gragas vs PBG Cho'gath

İlk kan alt koridorda Zergsting'e gidiyor. Galatasaray ilk ejderi aldıktan sonra Dark Passage ilk alameti alıyor. Galatasaray ikinci ejderi zorlanmadan hızlıca alıyor. Alamet Dark Passage tarafından alt koridorda kullanılmasına rağmen ilk kuleyi alan taraf Galatasaray oluyor. Üçüncü ejderi Dark Passage tarafı alırken sonrasında gerçekleşen savaşta Luana üçte üç atarak savaşı Galatasaray kazandı. Dördüncü ejderi Galatasaray aldı. Bulut ejderi ruhunu GS aldı. Dark Passage baron yapacakken Galatasaraya yakalanıyorlar ve orada takım savaşını kaybederek oyunun galibi Galatasaray oluyor

3. Maç

3. Maç

Takımlar vadiye bu beşliler ile iniş yaptı;

Luana-Aatrox vs fabFabulous-Karma

Mojito-Hecarim vs Typhoon-Skarner

Bolulu-Azir vs Kofte-Nocturne

Ruvelius-Rakan vs Coldraa-Ezreal

Zergsting-Kai'sa vs PBG Leona

İlk kanı orta koridorda Bolulu alıyor. Dark Passage vadinin alametini almaya çalışırken Mojito çarp ile alameti çalıyor. Dark Passage ilk ejderi alıyor. Dark Passage ikinci ejderi alıyor. Aldıkları iki ejder ile baskıyı elinde tutmaya çabalayan Dark Passage vadinin alametini bu kez çaldırmıyor. Dark Passage üçüncü ejderi alıyor. Dark Passage aldıkları alameti orta koridora çağırarak ilk kuleyi alıyor. Dark Passage'ın bu baskısına bir son vermek isteyen Galatasaray dördüncü ejderi alıyor. Dark Passage Mojito'yu baronun orada yakalıyor bunun ardından takım savaşının 4v5 olarak gerçekleşmesine rağmen Galatasaray bu takım savaşının galibi oluyor. Galatasaray beşinci ejderi alıyor. Üst koridorda iç kulede gerçekleşen takım savaşında Galatasaray bir kayıp vererek kazanıyor ve bu takım savaşının ardından Galatasaray oyunu kazanarak rakibini 3-0 yenmiş oluyor. Galatasaray'a yarı finalde başarılar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın