Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar: "Adnan Polat Konuştukça Batıyor"

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar: "Adnan Polat Konuştukça Batıyor"

Galatasaray'da daha önce iki eski başkan Adnan Polat ile Ünal Aysal arasındaki tartışmaya Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar da katıldı. Aktar, gündem dışı bir şekilde daha önceden hazırladığı yazılı metin ile eski başkan Adnan Polat'ı eleştirdi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Kulübü Ocak Ayı Divan Kurulu toplantısı Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirildi. Toplantıda Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, yazılı bir açıklamada bulundu. 

Adnan Polat'ı eleştiren İrfan Aktar, 'Son günlerde iki eski Galatasaray Başkanı arasındaki seviyesiz, anlamsız, faydasız söz düellosu kulübümüze ağır zarar vermektedir. İki başkan arasında özellikle Adnan Polat'ın kulüp üyelerimizi elinde belge olmadan suçlaması hiç etik değildir. Adnan Polat bu açıklamaları ile tarihte kendine ayrı bir utanç sayfası açmıştır. Kendi düşen ağlamaz. O dönemde onu defalarca uyardık, kongre kararı al diye. Tarihte ibra edilmemiş tek Galatasaray Başkanı yer alacakken, konuşmaları ile daha da batmaktadır. Adnan Polat'ın bana yönelik suçlamalarına da elbet karşılık veririm. Mevlana'nın deyimi ile her söze cevabım var, lakin lafa bakarım, söyleyen kim?' diye konuştu. 

CHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın