Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'dan Transfer Açıklaması: "Teklif Var..."

Galatasaray'dan Transfer Açıklaması: "Teklif Var..."

Batuhan
18.12.2014 - 13:39

Galatasaray dünyanın önde gelen enerji şirketlerinden Lukoil firması ile 5 yıl sürecek sponsorluk anlaşması imzaladı.

İmza törenine Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak ve Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst ile Lukoil Türkiye CEO’su Alexander Terletskiy ve Genel Müdür Yardımcısı Arash Repac katıldı.

Abdürrahim Albayrak, 'Taraftarlar, Lukoil taraftar kartına sahip olmala, yüzde 4 indirimli yakıt alacaklar. Bundan kulübümüz de artı yüzde 2 para kazanacak. Bu da Galatasaray ve diğer kulupler için ciddi bir katkıdır' dedi.

Satılan kartın yüzde 40'ını Galatasaray taraftarlarının aldığını söyleyen Albayrak, 'Taraftarımız nasıl Pasolig'de birinci sıradaysa Lukoil kartında da birinci sırada. Kazanan yine taraftarımız olacak. Anlaşma 5 yıl olacak. İnşallah bunmla ilgili detaylı anlaşmalar yaparız. İki taraf için de hayırlı uğurlu olmasını istiyorum' diye konuştu.

Lukoil CEO'su Alexander Terletskiy ise Lukoil'in dünyanın en büyük enerji devlerinden biri olduğunu söylerken, 'Tüketicinin kalbine ve yüreğine hitap etmemiz bizim için çok önemli. Gururla söylerim ki bu yolda önemli bir adım attık. Sadece Türkiye'de değil, dünyada da saygın bir kulüp olan Galatasaray ile bu anlaşmayı yaptık. Galatasaray kulübüyle böyle bir mutabakata vardığımız için gurur duyuyoruz. Bu işbirliği karşılıklı fayda sağlayacak. Hem şirket hem kulüp hem de taraftarlar açısından benzersiz bir sadakat uygulaması olacak. Tekrar vurgulamak isterim bu işbirliğimiz kulüp için önemli bir nakit akışına olanak tanıyacak. Kulüp yönetimiyle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. İşbirliğimizi daha da yaygınlaştırmak için çalışıyoruz. Bundan sonra daha da sıkı bir şekilde çalışacağız' ifadelerini kullandı.

TELLES'E İTALYA'DAN TEKLİF

Toplantıda transfer teklifleri konusundaki soruyu ise Abdürrahim Albayrak yanıtladı. Albayrak, futbolculardan memnun olduklarını söylerken, 'Sneijder konusunda bize gelen herhangi bir teklif yok. Zaten onları satmak gibi bir düşüncemiz yok. Sadece Telles'e İtalyan kulübünden teklif geldi. Ama biz şu an hiç bir oyuncumuzu satmak istemiyoruz. Hedefimiz var buna ulaşmak için çalışıyoruz' diye konuştu.

Duygun Yarsuvat'ın şike süreciyle ilgili açıklamalarına değinmekten kaçınan Ali Dürüst ise, 'Sayın Yarsuvat'la bir görüşme yapmadık. Zaten bununla ilgili sayın 2. başkanımız bir açıklama yaptı. Onun üzerine biz bir şey söylemek istemiyorum' demekle yetindi.

'BEŞİKTAŞ'IN STADI OLİMPİYAT'

'Beşiktaş stat konusunda size başvuru da bulundu mu?' sorusuna ise Dürüst, 'Olimpiyatta oynamak istediğimizi söyledik. Zaten Beşiktaş'ın stadı orası. İyi niyet göstermek için her türlü yardıma açık olduğumuz belirttik. Şu anda stat konusunda da bir sorun yok. Sezon başında belirlenen stat orası. Şu anda orada futbol oynamaya engel her hangi bir şey yok. Kaldı ki Galatasaray 1 sene orada futbol oynadı' yanıtını verdi.

Ligtv

Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/haber/galatas...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0