Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'dan Maskeli Saldırıya İlk Tepki

Galatasaray'dan Maskeli Saldırıya İlk Tepki

Batuhan
05.06.2014 - 13:00

Galatasaray'dan Maskeli Saldırıya İlk Tepki

Fenerbahçe taraftarlarının kurduğu Zorkoflar grubunun Galatasaraylı futbolcuların maskelerini kullanarak yaptığı şampiyonluk kutlaması sarı-kırmızılı cephede büyük öfkeye yol açtı.

Fenerbahçe taraftarlarının kurduğu Zorkoflar grubu, şampiyonluk kutlamasında Galatasaraylı futbolcuların maskelerini kutlamada sahne alan kadınların yüzlerine yerleştirip çirkin ve tartışılacak bir davranışa imza atmıştı.

Bu olay üzerine Galatasaray Kulübü Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Hürriyet’e özel bir açıklama yaptı ve şunları söyledi: “Fenerbahçe camiasını temsil ettiklerine inanmak istemediğimiz, kendilerini işadamı olarak adlandıran ve şampiyonluk kutlaması yaptıklarını zanneden bir grup hastalıklı zihniyet sahibinin fotoğrafları yoruma yer bırakmayacak kadar açıktır. Ancak insanlık müsveddesi olarak adlandırılabilecek olan bu kişilerin bazı psikolojik bozukluklardan mustarip oldukları bellidir. Kendilerinin acil tedaviye ihtiyaçları olduğu da son derece açıktır. Ülkemizde Sayın Haydar Dümen gibi bu tarz kişilik bozukluklarından mustarip kişileri tedavi edebilecek mümtaz isimler bulunmaktadır.”

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0